перш за все виродки ДАЇ-шники, шо досі не написали рапорт і не поставили там цеглу.Bugs_bunny писав:то називається, як по-виродськи "скоріше" проскочити на Зеленуugine31 писав: інше питання чи то безпечно і розумно. але факт-їхати можна
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зміни в дорожньому русі
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Re: Зміни в дорожньому русі
zinkevych писав: На на перехресті І.Франка, Левицького, кн.Романа, якщо рухатись по Франка в сторону центру, тепер не можна повертати наліво на вул.кн.Романа.
Повісили знак рух тільки прямо, дайці стоять, всіх завертають, попереджують.
в понеділок повернув ліворуч, стояли ДАІці, нічого, проїхав далі... Дивно..Demyan писав: Так там же давно той знак стоїть (якщо я про той - що зверху весить перед світлофором), він вказує, щоб не повертати на Левицького. Бо кірпіч, що на Левицького стає видно тільки якщо вже повернеш з франка.
Чи там ще один повішали?
Хочеш миру - готуй Parabellum
- ugine31
- Контактна інформація:
Demyan писав: Так там же давно той знак стоїть (якщо я про той - що зверху весить перед світлофором), він вказує, щоб не повертати на Левицького. Бо кірпіч, що на Левицького стає видно тільки якщо вже повернеш з франка.
Чи там ще один повішали?
я розумію, що він діє для перехрестя левицького-франка-герцена, а князя романа-франка, то вже інше перехрестя і знак той не діє.
а якби на герцена можна було повертати, то на франка в сторону центра просто стояв би знак "поворот на право заборонений", що вказував би на те що на левицького кірпіч.
-
- Контактна інформація:
Так я не розумію - повішали ще один знак чи ні?
Також цікаво, цей "зверху" там давно висів і доречі на К.Р. час від часу на нього розводили...Demyan писав: Так я не розумію - повішали ще один знак чи ні?
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
старий діяв на Левицького і Герцена, якщо є новий - тоді і на Кн. Романа ніззя. Але то повний провал, ІМХО
Хочеш миру - готуй Parabellum
- Sally
- Ім'я:Оля
- Номер:B3
я би не сказала що це 2 різних перехрестяugine31 писав: а князя романа-франка

zubylo.lviv.ua
- ugine31
- Контактна інформація:
чому тоді на франка за виїздом з левицького стоїть світлофор?Sally писав:я би не сказала що це 2 різних перехрестяugine31 писав: а князя романа-франка
http://goo.gl/maps/fnAcM
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Може це дублюючий, перед пішохідним переходом. Там лінія, або знак "СТОП" стоїть?ugine31 писав: чому тоді на франка за виїздом з левицького стоїть світлофор?
- ugine31
- Контактна інформація:
ні лінії, ні знаку.VETERAN писав:Може це дублюючий, перед пішохідним переходом. Там лінія, або знак "СТОП" стоїть?ugine31 писав: чому тоді на франка за виїздом з левицького стоїть світлофор?
але на попередньому теж ні лініїї, ні знаку, то шо він теж дублюючий?
http://goo.gl/maps/KQ8E4
- Sally
це пішохідний світлофорugine31 писав: чому тоді на франка за виїздом з левицького стоїть світлофор?
zubylo.lviv.ua
- ugine31
- Контактна інформація:
там дваSally писав:це пішохідний світлофорugine31 писав: чому тоді на франка за виїздом з левицького стоїть світлофор?

http://goo.gl/maps/Ojh6a
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Якщо світлофор перед перехрестям, то зупинятися потрібно на лінії, або перед світлофором, якщо лінії нема.ugine31 писав: але на попередньому теж ні лініїї, ні знаку, то шо він теж дублюючий?
Якщо світлофор стоїть після перехрестя, або між двома суміжними перехрестями, то зупинятися потрібно тільки, якщо є лінія, або знак "СТОП".
Чи щось в Правилах поміняли?
- Sally
ugine31, що два? там стоїть світлофор для тих, хто їде по франка з боку личаківської і для пішоходів.
zubylo.lviv.ua
- ugine31
- Контактна інформація:
де таке написано?VETERAN писав: Якщо світлофор перед перехрестям, то зупинятися потрібно на лінії, або перед світлофором, якщо лінії нема.
Якщо світлофор стоїть після перехрестя, або між двома суміжними перехрестями, то зупинятися потрібно тільки, якщо є лінія, або знак "СТОП".
Чи щось в Правилах поміняли?
я знайшов тільки п 8.10 і там нічого такого не написано
http://pdd.ua/8/#10
- ugine31
- Контактна інформація:
там світлофор для тих хто їде по франка в сторону личаківської, а не від неї. від неї взагалі по франка їхати не можна на це перехрестя.Sally писав:ugine31, що два? там стоїть світлофор для тих, хто їде по франка з боку личаківської і для пішоходів.
-
- Контактна інформація:
Там ще стоїть зелена стрілка прямо на цьому світлофорі. Тобто думаю це не є просто дублюючий світлофор - інакше та стрілка там не потрібна була б - бо лінії нема, стопу нема - значить можна не зупинятися.ugine31 писав: Якщо світлофор стоїть після перехрестя, або між двома суміжними перехрестями, то зупинятися потрібно тільки, якщо є лінія, або знак "СТОП".
Та й тоді на Франка треба було б розмітку ставити - тільки один ряд справа, бо зараз там рядності нема - я спокійно встаю перед світофором в середньому ряді і що далі? Бачу знак тільки прямо, на перехресті і перед ним перестроюватися не можна, на колію трамвайну виїжати не можна..то куди їхати?...виходить тупік...
Востаннє редагувалось Сер, 09 жовтня 2013, 10:01 користувачем Demyan, всього редагувалось 1 раз.
- ugine31
- Контактна інформація:
та то всьо фігня, важливо те що світлофор там стоїть натякаючи на те що там 2 перехрестя, а не одне великеDemyan писав:Там ще стоїть зелена стрілка прямо на цьому світлофорі. Тобто думаю це не є просто дублюючий світлофор - інакше та стрілка там не потрібна була б - бо лінії нема, стопу нема - значить можна не зупинятися.ugine31 писав: Якщо світлофор стоїть після перехрестя, або між двома суміжними перехрестями, то зупинятися потрібно тільки, якщо є лінія, або знак "СТОП".
- Sally
ugine31, в той бік то світлофор щоб пропускали пішоходів і він узгоджений з парним йому з іншого боку вулиці. раніше його не було, недавно тільки поставили очевидно, щоб пропускати пішоходів, бо якщо їх нема, то стояти там непротрібно. а ці сфітлофори є однією системою зі світлофорами на всьому перехресті з 5 напрямків, вони узгоджені (хоч і через дупу) і одночасно регулюють рух на єдиному перехресті. тому там 1 перехрестя з 5 напрямками, а не 2 окремих.
zubylo.lviv.ua
- Sally
пропускаєм правихDemyan писав: .то куди їхати?...виходить тупі
zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей