П.С. Це все мої думки і припущення!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ІМХО те перехрестя є один й тим же що йдуть по безколійній пд.Д,Галицького (догори вздовж лялькового) й для тих хто попри пожежку повертає з Кривоноса в бік підвальної. Отже ті що від пожежки пропускають тих хто піднімається по безколійній пл.Д.Галицького бо для перших вони перешкода справа. + "зустрічний розїзд" з траспортом що піднімається.kapi писав: Доброго дня. Ось це перехрестя у Львові. http://goo.gl/maps/cp4Tg
Коли автомобіль рухається з боку вулиці Кривоноса (проїжджаючи повз пожежну частину) та виїжджає на вулицю пл. Данала Галицького (колійну) в напрямку вул. Підвальної він повинен пропустити усіх, хто рухається по колійній Данила Галицького, так як стоїть знак "дай дорогу". Але чи повинен він також уступати автомобілям, які рухають з без колійної пл. Данила галицького, яким також встановлено знак "дай дорогу". І чому?
Я вважаю, що це два різних перехрестя... але можливо це одне перехрестя... просто в різних випадках - різні правила роз'їзду.
kapi писав: чому May пропав з тюнінг клубу
хіба-що ти оізко перелаштуєшся на колійку пл.Д.Галицького, щоб виглядало що ти поо ній їдеш.kapi писав: На першому пропускаю я, на другому мене.
я ж взяв його в кавички. типу зайвий аргумент пропустити тих хто йде під гірку.kapi писав: Поясни, де там є зустрічний роз'їзд
так. бо прону бо між ними немі ні 10метрів, наприклад й "перешийок" перед пожежкою сходиться з підвальною в тому ж місці де дотикається й безколійка пл.Д.Галицького.kapi писав: Тобто ти розглядаєш його як Х-подібне перехрестя?
От я так різко якраз і перелаштувався, бо не хотів зрізати кут, так як з боку підвальної крутий поворот (якщо виїжати з кривоноса) і тому обмежена оглядовість. Я не хотів зрізати, бо міг летіти хтось з підвальної....тому різко вивернув з кривоноса на колійну під кутом близьким до 90 градусів. І потім мені вже здавалося, що мене там повинні з безколійної пропускати.... ще офафакав, а вона ще вибачалась аварійкою :)хіба-що ти оізко перелаштуєшся на колійку пл.Д.Галицького, щоб виглядало що ти поо ній їдеш.
думаю, там все нормально. то просто підказка.kapi писав:http://goo.gl/maps/YzkeU
дане перехрестя. Чи дозволений там розворот з метою руху у протилежному напрямку. Мене та стрілка трохи з толку сьогодні збила, вона типу показує, що цю перешкоду потрібно минати лише з права. Получається наліво що не можна на розворот? Знаю, що можна ( так і поїхав), але якщо дотримуватися ПДР, хіба там все згідно з ДСТУ зроблено?
щоб по зустрічці не пішовugine31 писав: то просто підказка.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей