та менше з тим. от, скікі пишуть, що багато випадків, коли просто плутають люди чи заправщики...gribkoff777 писав:кажуть, що там в резервуар для 95 залили ДПugine31 писав: ну от чого не зробити, наприклад, дизельні пістолети і отвори баку трикутні, а бензинові-квадратні? і не було б таких проблем...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ОККО
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- ОККО
- Контактна інформація:
Re: ОККО
Спростовуємо.cat-yellow писав:ОККО, підтвердіть або спростуйте - чув я, що у вас змінився власник
Хм, це звідки така інформація? На якій саме АЗС Тернополя?gribkoff777 писав:У Файному місті на АЗС ОККО переплутали резервуари. В результаті кілька авто замість 95 отримали ДПІ це вже не вперше. Ось така інфа, це дійсно так? Я особисто бачив Лексуса, з якого соляру вимивали. Цікавить, чи це дійсно вина АЗС, чи оператори пістолети плутають?
Якщо сталося змішування нафтопродуктів - ми компенсовуємо клієнтам витрати на СТО, заправлене пальне та усі супровідні видатки. Таке може трапитись через людський фактор, і у будь-якій мережі АЗС. Схема дій у такій ситуації є і компанія бере на себе оперативне відшкодування усіх витрат.
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
не розпитував деталі, але з власником ніби дійсно зв'язалися працівники АЗСОККО писав: кщо сталося змішування нафтопродуктів - ми компенсовуємо клієнтам витрати на СТО, заправлене пальне та усі супровідні видатки. Таке може трапитись через людський фактор, і у будь-якій мережі АЗС. Схема дій у такій ситуації є і компанія бере на себе оперативне відшкодування усіх витрат.
Хочеш миру - готуй Parabellum
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ОККО писав: Спростовуємо
дякую

власне, маючисумніви щодо достовірності - і думав, що це ще далеко не факт, що це правда...
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
ОККО писав: Схема дій у такій ситуації є і компанія бере на себе оперативне відшкодування усіх витрат.

ОККО, 09.09.2013 - рівно місяць тому - за 32000 балів з Фішки замовив викрутку. Писало, що на складі вони є. Доставка мала бути на АЗС на Володимира Великого.
32000 балів з картки зняло одразу. В "Історія ваших винагрод" на персональній сторінці пише "Замовлення виконується"... І до сих пір жодного сигналу з боку ОККО.

Це мене типу кинули, чи надія все ще є? І чого жодного пояснення не надано?
Воно типу і не дуже треба, і не горить, але ж "осадочок то остался"...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
-
- Ім'я:Павло
Що ж це за викрутка така за 32000 балівMyself писав:ОККО писав: Схема дій у такій ситуації є і компанія бере на себе оперативне відшкодування усіх витрат.![]()
ОККО, 09.09.2013 - рівно місяць тому - за 32000 балів з Фішки замовив викрутку. Писало, що на складі вони є. Доставка мала бути на АЗС на Володимира Великого.
32000 балів з картки зняло одразу. В "Історія ваших винагрод" на персональній сторінці пише "Замовлення виконується"... І до сих пір жодного сигналу з боку ОККО.![]()
Це мене типу кинули, чи надія все ще є? І чого жодного пояснення не надано?
Воно типу і не дуже треба, і не горить, але ж "осадочок то остался"...

- Myself
- Контактна інформація:
pavlo09, дасться чути... Яке виживе рік - значить весЧь
Але судячи з манометра китайського, який я давно-давно на фішку взяв, який раз показав норму, другий раз - х.з. що, а потім почав якісь таки цифри писати, що ппц
, - надії небагато

Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Myself
- Контактна інформація:
Атбой, прийшло смс, що все доставлено
Нині може заберу...

Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
Вітаю:)Myself писав:Атбой, прийшло смс, що все доставленоНині може заберу...
А я всі бали спускаю на мийки.
Напевне, бали найвигідніше спускати не на товари сторонніх виробників (які пропонує ОККО), а на послуги самого окко .
Прості розрахунки:
32000 твоїх балів = 9,5 "люкс" мийок на окко = 370 грн (проти твоїх 260 грн)
вигода 110 грн або 30%
ТО: ОККО, до речі, декілька мийок Стандарт, бо не було воску на АЗС
- rubilnik
- Ім'я:Роман
- Номер:АТ
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 10 рази
не рівняй ціну інтернет магазину з ціною звичайного, тим більше ціною заправкиThug писав:Хм, викрутка 262 грн, 32 000 балів.
Мені здається, чи дійсно бали знецінюються? Кілька років тому 100 балів = 1 гривні. Приблизно. Тепер уже 122=1 грн
- ОККО
- Контактна інформація:
БІЛЬШЕ БАЛІВ за GPS-навігатори і відеореєстратори від АЛЛО та FISHKA!

Ви часто перебуваєте за кермом та долаєте великі відстані? Cкористайтеся можливістю до 18 жовтня 2013 року придбати у інтернет-магазині www.allo.ua GPS-навігатор або відеореєстратор торгових марок Palmann, Tenex, Falcon, Alfacore з подвійним нарахуванням балів!

Ви часто перебуваєте за кермом та долаєте великі відстані? Cкористайтеся можливістю до 18 жовтня 2013 року придбати у інтернет-магазині www.allo.ua GPS-навігатор або відеореєстратор торгових марок Palmann, Tenex, Falcon, Alfacore з подвійним нарахуванням балів!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей