Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
як на мене гімно а не машина.mister_X писав: оце красотка. якраз сам ЙАД і поф на розхідники та запчастини
mphT5-R писав: на спідометрі всього 180
лохам на районі можна таке розказуватиcrush писав: mph
правильно вирішив....телефон дівчини 25 років на ЦЛК дуже правильна інфаmister_X писав: іни не знаю, але вирішив кинути сюди інфу
власниця старша ніж 25 років, бюджет мерса 20к$mister_X писав:ціни не знаю, але вирішив кинути сюди інфу.
пс. кажуть, що власник - дівчина років 25
звиздьож, чувак якийсь підняв трубку, кароче 20К просить за той мерсmister_X писав: пс. кажуть, що власник - дівчина років 25
присутність дівчини-продавця віку 25 років різко стимулює збільшення бюджету вдвічі ?asteroid писав: звиздьож, чувак якийсь підняв трубку, кароче 20К просить за той мерс
25 років директорші мийки, на території якої мерс стоїтьasteroid писав:звиздьож, чувак якийсь підняв трубку, кароче 20К просить за той мерсmister_X писав: пс. кажуть, що власник - дівчина років 25
а ти шалун зразу до дівчинки звонити кинувсяasteroid писав: звиздьож, чувак якийсь підняв трубку
AndReikO писав: 25 років директорші мийки, на території якої мерс стоїть
по адресу мийки і номеру телефону попрошу більше інфи :) ...можна навіть в ПП)))AndReikO писав: також є номер 25-тирічної дівчинки
Хто продає?puzzo писав:asteroid, бери альфу-за 15 віддадуть, свіжіша, понтовіша і цікавіша як на мене
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей