Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Vanjabest писав: mikenat,а шо та тьотя махала руками коли переходила дорогу?
Вот я тоже так подумалkillawatt писав: спроба соблазніть воділу панамери
Доказываю на практике бредовость идеи "покращення" дорожного движения с введением одностороннего движения на улицах с трамвайными линиями в обе стороныVusiko писав: mikenat, чо нарушаєш?
Нічого толкового не прочитав. Ти може і на Личаківській по рейсах в верх їдеш?mikenat писав:Доказываю на практике бредовость идеи "покращення" дорожного движения с введением одностороннего движения на улицах с трамвайными линиями в обе стороныVusiko писав: mikenat, чо нарушаєш?
Значить спробуй по буквах...Vusiko писав: Нічого толкового не прочитав. Ти може і на Личаківській по рейсах в верх їдеш?
mikenat писав: Значить спробуй по буквах...
Пояснюю - нафіга робити односторонній рух наприклад на Дорошенка, коли там лежать рейки трамвая, на які все одно не можна заїзжати? Який сенс в такому рішенні? Все одно, по Дорошенка більше одного ряду не можна. А другий (з трамвайною лінією) повинний бути завжди пустим. У чому покращення????
З цим колом на Пруса - така сама історія - толку від цього кола, коли трамвайні рейки все одно забороняють їхати більше ніж у 1 ряд. Де покращення в цьому?
TOTAL_55 писав: нарешті пишеш укр. мовою, ато вже підзаі...ло, що вас більшає і більшає.
mikenat писав:Перехрестя Трускавецька - Тролейбусна.
Як його проїхати? Особливо коли той хто має перевагу - тормозить?
от краще на ньому і продовжуйmikenat писав: В отличие от некоторых я еще и на английском умею..
У принципі там все ясно - знаків нема, перехрестя рівнозначне. Однак чомусь багато хто вважає що Трускавецька - головна.Thug писав: Та там взагалі жопа, добре що рух не жвавий.
Я как-нибудь сам решу на каком мне разговаривать.Sluva писав: от краще на ньому і продовжуй
Так як і на багатьох львівських дорогах, де є брак знаків, але всі знають і їдуть так, як логіка підказує :)mikenat писав: У принципі там все ясно - знаків нема, перехрестя рівнозначне. Однак чомусь багато хто вважає що Трускавецька - головна.
ще раз переконався, що дівчата не струшуютьkillawatt писав:
бізнес-леді
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей