та ясно, шо таку дистанцію не робити!vovka писав:зробиш дистанцію метрів 30-40

Так, метрів зо 5-7 сам раз. Тим паче зимою, коли якийсь мудаг різко тормозне перед тобою і ти в нього в дупі...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ясно, шо таку дистанцію не робити!vovka писав:зробиш дистанцію метрів 30-40
ага це точно тільки відірвись хоча б на 2м і то вже вклиняться!vovka писав:легко сказати.. попробуй тримати в нас по місту дистанцію.. зробиш дистанцію метрів 30-40 так почнуть обганяти справа і вклинюватися в твій ряд
Breaker писав:та шо ви з тою дистанцією???да якшо така машина іде зі скорістю 40, то сзаду десь метрів 20 буде в болоті!!! Палюбому!!! А якшо це шось типу мікроавтобуса, то то вабщє пздц...!!! І нєфіг росказувати казочки що вони ніфіга не дають!!! Якщо б бризговики ніхєра не давали, то їх би не придумали і не випускали!
Сильно написанно кое как вьехал,и то не до концаBOXER писав:якшо звернутись до економічної теорії,
Black писав:BOXER написав:
якшо звернутись до економічної теорії,
Сильно написанно кое как вьехал,и то не до конца
Респект в мене такі самі шлапаки але за 70 гр.студент писав:В мене стоять 4-ри шлапака за 50 грн., щей напис "SPARCO"! Супер мнеш бруду на крилах і дверях!
в мене є бризговики..але вони чомусь недопомагають...AndrewK писав:Є "хвостики" на підкрильниках. Бризговиків нема і не буде.
Yar4ik, ЖЖЕШЬYar4ik писав:neya, трамваї ж вроді не хляпають
за культуру,до того як я побував в одесі я думав шо в нас культури ноль.але коли там побував і побачив я к чувак їде на трьох полосній дорозі в правомк ряді і п"є пиво, і з третього ряду повертає на ліво,от тоді я поняв шо в нас ше культура є!!!!!!!!!!!!!!стосовно бризговиків,не ставлю бо на моїй тачці не естетично виглядаєBreaker писав: і на культуру всім [цензура] чи як?
Это Ты про зубило?Fikus писав:стосовно бризговиків,не ставлю бо на моїй тачці не естетично виглядає
Yar4ik писав:neya, трамваї ж вроді не хляпають
с-ко, такі да!!!LEgEnDA писав:Yar4ik, ЖЖЕШЬ
по сторонах?neya писав:вони коли бачать шо я їду - розбігаються
естет))) естетика - наука про прекрасне... причом тут машина до естетики?Fikus писав:не естетично виглядає
ну да... газ в пол і ти десь в дзеркалі заднього виду)))Magnus писав:але ви довго за мною і так не будете їхати......
Breaker писав:ну да... газ в пол і ти десь в дзеркалі заднього виду)))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей