P.S. бачив в багатьох 08-09-99 там вони тіпа як з підкрильників переходять, але багато умніків їх просто загнули
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на 099 умнікі їх не ставили, це просто закінчення підкрильників, вже таке заведене. А рідні - такі резинки, як в тебе, болтаютьсяBreaker писав:бачив в багатьох 08-09-99 там вони тіпа як з підкрильників переходять, але багато умніків їх просто загнули
Извените за откровенность ,но прежде всего я думал про себя (когда ставил брызговики вместе с подкрыльниками )Breaker писав:Просто тому шо кожен думає тільки про себе і на культуру всім [цензура] чи як?
100%Axmet писав:ИМХО.....и прокатитсь точно так же за машиной с брызговиками, увидишь разницу на своей вымытой машинке...разница НОЛЬ,
Часто автоо в Европе продается без них, но на наши дороги очень даже надо поставить, как для себя так и для других. В СССР был закон, если на авто их нет, хоть одного, ШТРАФ и ПИ..ДЕЦA1 писав:бризговиків немає, не передбачено комплектацію, оскільки на оригінальних колесах не бризгає
+1 в мене. але в Авео ше йдуть стандартні, так на 10см. пластмасові бризговики. тому в мене єAndrewK писав:Є "хвостики" на підкрильниках
це зрозуміло.Black писав:Извените за откровенность ,но прежде всего я думал про себя (когда ставил брызговики вместе с подкрыльниками )
легко сказати.. попробуй тримати в нас по місту дистанцію.. зробиш дистанцію метрів 30-40 так почнуть обганяти справа і вклинюватися в твій рядBOXER писав:По темі: тримай дистанцію і нічо тобі хляпати не буде!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей