я думаю шо там просто треба файно шнурком смикнути, автомат на тому меркурі вмер ще в минулому столітті*Lesyk* писав: ти в це віриш? тому машина стільки часу стоїть бо бендікс за 100 грн поміняти неможуть?

зачем платить больше

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я думаю шо там просто треба файно шнурком смикнути, автомат на тому меркурі вмер ще в минулому столітті*Lesyk* писав: ти в це віриш? тому машина стільки часу стоїть бо бендікс за 100 грн поміняти неможуть?
шошО?ти забув як нам скідав оголошенняGleyf писав: Kirik, такого там не було так шо не пицти мазда з самого початку була трупом
ти упоротой?Gleyf писав: Kirik, ну да по фото і не скажеш взагалі машина з салону
http://auto.ria.ua/auto_mazda_323_11801946.html
весело і свіжо жартують хлопцівопросы звоните спрашивайте продажа несрочная как машина ездит каждий день, торг
там буде писати шо вона з салону то що вона буде з салону?автоматично чи як бо там так написано?подивись уважно фото і скажи чи це нормальна машина?Kirik писав: ти упоротой?
"Титаны р14/205, тонирование стекол, салон с мазда 97года, двиг и подвеска с мазды 97года, двигатель прошол за всю жизнь 95 тыс/км, новые передние фары и поворотникы с мазда 97года, двигатель полный инжектор 16 клапанов 1-распри2льный, машина по техничискей части в полном порядке"
Gleyf писав: але при установці дещо пішло не так і перемололо пів коробки )
Gleyf писав: автоматично чи як бо там так написано?подивись уважно фото і скажи чи це нормальна машина?
1. [цензура] що дишеш.Gleyf писав: іздив ,і не на одному,ну нафік
ну якщо тобі немає де грошей лишніх давати,то давай мені і буш мою мазду робити,а я тобі по вихідних буду давати кататись на гонках.Вона принаймі на ходу завжди,не то що ті трупакиGleyf писав: Йосип, ну зато не скучно,а то робити нема що
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей