Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Комплект занижених амортів та пружин
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Savage це типу б/у пружини і перепаковані амортизатори...
Хороших амортів ти не купиш..
Хороших амортів ти не купиш..
- AntikvAr
- Ім'я:Микола Миколайович
- Номер:И8935ЛВ
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Комплект занижених амортів та пружин
взагалі то тобі і радять бюджетні фірми, професійна підвіска від 1000уо за стійки і даліSavage писав: я взагалі знав шо професійні запчастини так коштують просто думав шо може є щось середнє між бюджетом і фірмою.Але на разі ви мене трохи роздуплили,буду тепер думати шо робити)

- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
AntikvAr ти хочеш щоб хлоп не спав цілу ніч

- Savage
- Ім'я:Вова
- Контактна інформація:
хах підмахав)andrew писав: AntikvAr ти хочеш щоб хлоп не спав цілу ніч
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
а де такі є ? я би спортлайни -50 взяв за таку ціну відразу , але шось скіки вже дивлюсь в тому напрямку по форумах і поки шо галяк..andrew писав: комплект б/у Ейбахів на авто вроді 800 грн
1300BOXER писав: он Вовка свої за 1500 вроді продає.

нові реально шо найшов на 08 форумі то 1900 + доставка з Києва пару рублів.
пружина то не амортизатор - там особо зношуватися нема чому.. ейбах заявляє ресурс 1млн )) незнаю наскільки то правда.. хтось шось чув про то шоби ейбахи "просіли" чи поломалася ?
знаю що ейбах на машини зараз продаэ кыти пружини + bilstein B6 (раніше були коні).
але на ладу зразу комплекту нема..
але думаю окремо якшо аморти B6 то от ціна орієнтовна за бугром (в нас незнаю, може і дешевше буде) за штуку.
http://www.ebay.co.uk/itm/LADA-SAMARA-1 ... 1e79aabc28
ТігерНігер на ралійці довольний B6 більштайнами :)
- M@sTeR
- Контактна інформація:
В мене на ВАЗ 21093 стоять передні пружини Фобос -50 червоні, аморти перепаковка АТОМ -50 1 рівня(він має щось 3 рівня жорсткості, в мене наймякші) (з 08 форуму), опори сэви эксперт. Пів року тому платив за пружини, опори, стойки(свої старі назад відправляв АТОМу) вийшло з пересилками 1850 грн., самі аморти якщо наза старі відправляєш то 800 грн. Це все нове, це перід.
Що можу сказати, очікував більшої жорсткості, але боявся щоб не гриміло і нестукало. Як поставив(аморт непрокачаний ще звичайно) думв ну попав, ніякої керованості і жорсткості, поскакав по наших весняних дорогах десь 500 км. І просто прозрів як машина змінилась. Управління стало в рази краще, гостріше, крени порівняно з СТОК ходовою відстуні практично(правда в мене поперечина металевих крабів, верхня стаканів і нижня розпорка). На Р15 195/50 і на 45 профілі управління мега, трохи гриміло але то через колеса. Поставив Р14 легкі казани, 185/60 гуд ,але повороти не так класно пише. Я дуже задоволений, зараз хочеться кращого, ще більшої жорсткості. Дискомфорту при -50 по кругу я невідчув взагалі. Наоборот до того були різні стойки, там Hola газ/мяс, Більштейн Б4, СААЗ і т.д. то порівняно навіть з Більштайнами то перепаковка АТОМа то мега аморти. Там де я інколи захистом чіпав грунт, то на -50 я взагалі собі впевнено проскакую. Відїздив вже майже 30 тисяч, по дуже поганих дорогах, диски BBS R15 вбив, а от ходовка ціла повністю. Задні хола в мене зараз газ-мяс, буду брати ще задні в АТОМа якщо непродам машину, хочу ЗП. Стуки практично відсутні взагалі, на стиснення вони жорсткі, а на відбій мягкі. А так їздив на більштейнах Б6, вони як на мене трохи жорсткіші. Хотів би попробувати їх з пружинами брендовими, Плаза кажуть багато підробок, але вони мега некомфортні по відгуках(суто спорт, не для кожного дня).....
А на рахунок заниження то -50 замало, треба брати щоб по арках при Р15, хочаб -70...... :)
З порізкою теж хоітв бавитись, але пружина втрачаю свою характеристику і її поведінка нікому невідома. Тож ВАЗ, тут в одного все гуд, в іншого взагалі потріскали, і т.д.. Назбирай гроші і купи хочаб тіж самі фобос, звичайно ейбах чи інші бренди то ще краще, але на початок вистачить.
В амортах є один нюанс, АТОМ то прокачує гуд, але от ріже він їх як на мене не в тому місці. Він обрізає верхню частину що над чашкою пружини, чим і збільшує ризик тупо зігнути шток.
Що можу сказати, очікував більшої жорсткості, але боявся щоб не гриміло і нестукало. Як поставив(аморт непрокачаний ще звичайно) думв ну попав, ніякої керованості і жорсткості, поскакав по наших весняних дорогах десь 500 км. І просто прозрів як машина змінилась. Управління стало в рази краще, гостріше, крени порівняно з СТОК ходовою відстуні практично(правда в мене поперечина металевих крабів, верхня стаканів і нижня розпорка). На Р15 195/50 і на 45 профілі управління мега, трохи гриміло але то через колеса. Поставив Р14 легкі казани, 185/60 гуд ,але повороти не так класно пише. Я дуже задоволений, зараз хочеться кращого, ще більшої жорсткості. Дискомфорту при -50 по кругу я невідчув взагалі. Наоборот до того були різні стойки, там Hola газ/мяс, Більштейн Б4, СААЗ і т.д. то порівняно навіть з Більштайнами то перепаковка АТОМа то мега аморти. Там де я інколи захистом чіпав грунт, то на -50 я взагалі собі впевнено проскакую. Відїздив вже майже 30 тисяч, по дуже поганих дорогах, диски BBS R15 вбив, а от ходовка ціла повністю. Задні хола в мене зараз газ-мяс, буду брати ще задні в АТОМа якщо непродам машину, хочу ЗП. Стуки практично відсутні взагалі, на стиснення вони жорсткі, а на відбій мягкі. А так їздив на більштейнах Б6, вони як на мене трохи жорсткіші. Хотів би попробувати їх з пружинами брендовими, Плаза кажуть багато підробок, але вони мега некомфортні по відгуках(суто спорт, не для кожного дня).....

З порізкою теж хоітв бавитись, але пружина втрачаю свою характеристику і її поведінка нікому невідома. Тож ВАЗ, тут в одного все гуд, в іншого взагалі потріскали, і т.д.. Назбирай гроші і купи хочаб тіж самі фобос, звичайно ейбах чи інші бренди то ще краще, але на початок вистачить.
В амортах є один нюанс, АТОМ то прокачує гуд, але от ріже він їх як на мене не в тому місці. Він обрізає верхню частину що над чашкою пружини, чим і збільшує ризик тупо зігнути шток.
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Savage
- Контактна інформація:
Читав в неті про якісь ss20 racing. Казали шо хороші.Хтось чув про таке?
- M@sTeR
- Контактна інформація:
їх ціна більше 1300 грн., СС20 хороші, але про рейсінг нечув. Бери в АТОМа стойки вони також класні, принаймні мені подобаються. як хочеш прокатаю, у Львові буду з понеділка, набери мене 098 21 67 967 АндрійSavage писав: Читав в неті про якісь ss20 racing. Казали шо хороші.Хтось чув про таке?
Всё лучшее случаеться неожиданно...
- Savage
- Контактна інформація:
M@sTeR,окей, можна і так.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей