AntikvAr писав: куда "пригаєш"?
на всіх "мертвих поліцаях"
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
AntikvAr писав: куда "пригаєш"?
так)BOXER писав: машина яка? 2109?
Для кращої поведінки машини в поворотах,менші кроми кузова,чіткіше управління...AntikvAr писав: куда "пригаєш"?
різана стандарт пружина навпаки робить машину каляскою такою мягкою і хитучою..
Savage, для чого конкретно тобі потрібне заниження на машині?
планую зорієнтуватись скіки мені понадобиться :)BOXER писав: Savage, скільки грошей маєш
Я надіюсь це ціна з стойками?BOXER писав: ну бери 150-200 у.о. і шукай (напевно в першу чергу на 2108 форумі) комплект Ейбахів. можуть бути беушні, там гарантія виробника 1 млн.км.
Savage писав:Я надіюсь це ціна з стойками?BOXER писав: ну бери 150-200 у.о. і шукай (напевно в першу чергу на 2108 форумі) комплект Ейбахів. можуть бути беушні, там гарантія виробника 1 млн.км.
ну то треба шоб повезло. он Вовка свої за 1500 вроді продає... реально за 150 найти, я так думаю. в ТАЗах не сільон.andrew писав: комплект б/у Ейбахів на авто вроді 800 грн
Фобос це мертві пружини...rubilnik писав:Savage, без. фобос або техноресор до 800 гривень комплект. на восьмому форумі до yurec9 звернись. і стойки десь штуки дві занижені потянуть. перепак буде дешевше
ну куда вона "пригає" ? якщо пружина мягша ? ну що за дурниці. Таке можливе при обрізанні в "ноль" тоді машина практично завжди на відбійниках і можливі пробої підвіски але аж ніяк не стрибкиZiro-cool писав:AntikvAr писав: куда "пригаєш"?
на всіх "мертвих поліцаях"
Savage писав:Для кращої поведінки машини в поворотах,менші кроми кузова,чіткіше управління...
ну машина як халадєц...AntikvAr писав: якщо пружина мягша ? ну що за дурниці.
тіко так. хз, тюнінг ходової вроді як найпростіший і найдоступніший і ефект є зразу. але за 500 грн. не буде ефекту... шо тут хотіти, і так вроді недорогоAntikvAr писав: Якщо тебе дивують ч илякають сумми в 200у.о. тоді забудь за ці ідеї.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей