http://www.club-forsag.com/?p=2816
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
небуде..Total писав: про призові ні слова
мотор продався???vovka писав:я хіба глядачем бо вже нема на чому участвувати
я думаю, що б змогли заповнити всю таблицю :)) тільки треба найти машини в класи до 1.6 :)Magnus писав:Драг-покатушки це добре, але там цілий фестиваль буде, і з глядачів будуть збирати кошти! Такшо для заохочення можуть дати якісь призи і пару рублів! Я думаю зі Львова би ціла команда поїхала в складі Мене, Тотала, Алана, Володі Вомонта, Сані Драгстера, Сема на БМВ ... І ми б заповнили більшу частину призової таблиці!
та.Koval писав: мотор продався???
А где все хонды 1.6?Koval писав:я думаю, що б змогли заповнити всю таблицю :)) тільки треба найти машини в класи до 1.6 :)Magnus писав:Драг-покатушки це добре, але там цілий фестиваль буде, і з глядачів будуть збирати кошти! Такшо для заохочення можуть дати якісь призи і пару рублів! Я думаю зі Львова би ціла команда поїхала в складі Мене, Тотала, Алана, Володі Вомонта, Сані Драгстера, Сема на БМВ ... І ми б заповнили більшу частину призової таблиці!
Ехать будешь?yes писав:А где все хонды 1.6?Koval писав:я думаю, що б змогли заповнити всю таблицю :)) тільки треба найти машини в класи до 1.6 :)Magnus писав:Драг-покатушки це добре, але там цілий фестиваль буде, і з глядачів будуть збирати кошти! Такшо для заохочення можуть дати якісь призи і пару рублів! Я думаю зі Львова би ціла команда поїхала в складі Мене, Тотала, Алана, Володі Вомонта, Сані Драгстера, Сема на БМВ ... І ми б заповнили більшу частину призової таблиці!
Оце таки новина....vovka писав:та.Koval писав: мотор продався???
ше поки шо на машині, завтра знімаєм. в Білу Церкву (помойму Київська область). А що буде далі поки що незнаю.Total писав: Куда поїхав?
золотые слова :)Magnus писав: Драг-покатушки це добре, але там цілий фестиваль буде, і з глядачів будуть збирати кошти! Такшо для заохочення можуть дати якісь призи і пару рублів! Я думаю зі Львова би ціла команда поїхала в складі Мене, Тотала, Алана, Володі Вомонта, Сані Драгстера, Сема на БМВ ... І ми б заповнили більшу частину призової таблиці!
хз,надо было ехатьyes писав: куда все пропали? С Львова был один, прикольные покатухи с концертом и хорошим ведушим + фаер шоу, в каждом классе призы по 50л. бензы.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість