Ієрогліфи в тємуpeugeot60525td писав:Акуратніше коло того фіата в нього передачі проскакують, чуть не скотився в матіза...![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ієрогліфи в тємуpeugeot60525td писав:Акуратніше коло того фіата в нього передачі проскакують, чуть не скотився в матіза...![]()
![]()
BOXER писав:
apricot писав: Москвіч і тюнінг, то речі не сумісні.
ну чого, колись (років вже 5-6-7 певно) юзер vanya гарно зробив такого самого москалика. впендюрив туда купу всього...
ой бля... нашо ти то зачепив... я короче просто тащусь з них, вдома є тіп який має мултіка Т5 і LT, і на обох наліпив ті іерогліфи, вчора їхав за 39, тоже на склі іерогліфи, і ше вдома опель їздить, вектра Б, тоже з іерогліфами, і ще жондої іпонської машини з такими наліками небачив. та навіть якби і попались мені такі, то пів біди. яке нахер відношення мають азіатські іерогліфи до німецького шроту? то підсвідомий прояв що он японія то круто, але ми лашари їздим на німцях, бо тут шротів купа, а на японця треба з одесси хлам тащитиTimeKeeper писав: Ієрогліфи в тєму
Ну на японця ієрогліфи в тєму, якшо нормально розміщені а не на склі. А от я не розумію для чого ієрогліфи на німцях, чи як я раз бачив на девятці?AnGeL писав:ой бля... нашо ти то зачепив... я короче просто тащусь з них, вдома є тіп який має мултіка Т5 і LT, і на обох наліпив ті іерогліфи, вчора їхав за 39, тоже на склі іерогліфи, і ше вдома опель їздить, вектра Б, тоже з іерогліфами, і ще жондої іпонської машини з такими наліками небачив. та навіть якби і попались мені такі, то пів біди. яке нахер відношення мають азіатські іерогліфи до німецького шроту? то підсвідомий прояв що он японія то круто, але ми лашари їздим на німцях, бо тут шротів купа, а на японця треба з одесси хлам тащитиTimeKeeper писав: Ієрогліфи в тємувзагалі того не розумію. та вліпили б свастику на німця, норм б було.
Джелі і в Африці Жделлі )))killawatt писав:geely MKkord![]()
ліпше ніж сток
Бет-мобільMEGASinK писав:не Львів,правда,а Київ. взято з ФБ
Запорожець для кільцьових перегонів![]()
зато сухоantik писав: кришка капоту замість криші - це чьотко
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей