Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якийсь тоже впхався в ліву смугу і повзе. якийсь народ неадекватний чесне словоkillawatt писав: думав, що крузак поїде швидше, потім надоїло і
11.2. Нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини.
ти якісь старі юзаєш ПДР... ось зі змінами від 15 квітня 2013Thug писав:killawatt,
11.2. Нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини.![]()
11.2
На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об’їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
капєц. пояснили як для геть тупихkillawatt писав: крім випадків, коли виконується випередження, об’їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
наше ДАІ нас бережеSally писав: капєц. пояснили як для геть тупих
а що я десь написав, що мені корона впала? не голубих кравєй, я батінька (с)Thug писав:killawatt, чьорт, довірився ПДР на автоуа
Тим не менше. Тобі корона таки впала, що довелося трошки посунутися на 5 сєк?
бо він великий і йому нада апірідіть тролейбус до зупинки. Ну і, крім того, це смішно бачити, якщо водій маленької машинки робить попою жим-жимkillawatt писав: бо я не тошнот?
Thug писав: апірідіть тролейбус до зупинки.
Thug писав: Ну і, крім того, це смішно бачити, якщо водій маленької машинки робить попою жим-жим
Найбільша активність в темі: Виродки на дорозі (175 повідомлень / 34.65% від усіх повідомлень)
та деколи так хочеться патралітьVusiko писав:Felix, здоровий мужик, а останнім часом брєдятіну почав писати.
Король маркетингуkillawatt писав:ugine31, береш в мене регік?
хіба на пару днів поюзати))killawatt писав:ugine31, береш в мене регік?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей