Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ета пяць :)Vusiko писав: ugine31, я догадувався що Форд гівно, але тепер підтвердилося - не тоне![]()
mikenat писав: Ппц... Понтоний міст несправний, та ще мудило таке витворяє...
колись за подібну падлянку в Красноярську на дильованці (то така мощена з колод дорога через болота ) без питань і спротиву з боку винуватця били в харю, скидали весь вантаж (ліс) в болото і перерізали всі шланги гідравліки !cat-yellow писав: хоча просто груховик мудило
якби жигулик не тупанув того не сталось би.просто груховик мудило
цікаво те, що він правий. Я вже раніше казав - в армії для понтоної переправи є чіткі правила та вимоги. У цьому випадку понтони напівзатоплені, вантажівка повністю загружена - думаю тон з 15 буде. А це майже БМП. Якщо він встане - понтони уйдуть під воду, можуть навіть розірватися. Йому просто не можна зупинятися.Thug писав: MAECTP0, екстрасенс? шо за фантазії?
А нашо заїжати якщо легкові ще не проїхали?mikenat писав:цікаво те, що він правий. Я вже раніше казав - в армії для понтоної переправи є чіткі правила та вимоги. У цьому випадку понтони напівзатоплені, вантажівка повністю загружена - думаю тон з 15 буде. А це майже БМП. Якщо він встане - понтони уйдуть під воду, можуть навіть розірватися. Йому просто не можна зупинятися.Thug писав: MAECTP0, екстрасенс? шо за фантазії?
бо як стане перед мостом-всі будуть об'їзжати і він так буде стояти вічноtelko писав: А нашо заїжати якщо легкові ще не проїхали?
telko писав: А нашо заїжати якщо легкові ще не проїхали?
:)MAECTP0 писав: Звісно що йому потрібно було їхати коли міст порожній, але фіг би він того дочекався якби стояв, бо всі лізли б наперід нього.
Я думав вона в кінці ще й назад здастьkillawatt писав: бізнес-леді
Vusiko писав:Я думав вона в кінці ще й назад здастьkillawatt писав: бізнес-леді![]()
лиш би не вставила заправникуЯ думав вона в кінці ще й назад здасть
На улице Окатовой водитель мотоцикла влетел в пассажирский автобус. В тяжелом состоянии мужчину доставили в больницу
любит скорость - пусть любит и последствия. Вот никогда не сочувствую подобным оленям.killawatt писав: ракета нна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей