Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Текст [Львів]
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
Denzzzil, ми тримаємо за тебе кулаки. 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: ДТП!!! Текст [Львів]
Denzzzil, шо з машиною, зробиться? Сильні втрати?
- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Контактна інформація:
Denzzzil, бляха-муха.Співчуваю капєц.То ж вроді батька машина?Хай в того ідіота права заберуть пожиттєво.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Denzzzil, шкода
Проїжджав близько 11-00 на скнилівському мості....в сторону Львова Берлінго або партнер з розбитою мордою...і ДАІшнки вже стояли оформляли ДТП...більше нікого не помітив

Проїжджав близько 11-00 на скнилівському мості....в сторону Львова Берлінго або партнер з розбитою мордою...і ДАІшнки вже стояли оформляли ДТП...більше нікого не помітив
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Vusiko,
cat-yellow, страхова малаб все оплатити, машина на сервісі, чекає експерта, балка під заміну, боковина теж, спереді також щось повело...+тре скидати датчики удару, бо подушки на панелі світяться+аварійка сама моргає...короче троха гемору є (((
borodatos, Тато і був за кермом....
Vexler, дяк.

cat-yellow, страхова малаб все оплатити, машина на сервісі, чекає експерта, балка під заміну, боковина теж, спереді також щось повело...+тре скидати датчики удару, бо подушки на панелі світяться+аварійка сама моргає...короче троха гемору є (((
borodatos, Тато і був за кермом....
Vexler, дяк.
Денис Автозапчастини
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Denzzzil писав: cat-yellow, страхова малаб все оплатити, машина на сервісі, чекає експерта, балка під заміну, боковина теж, спереді також щось повело...+тре скидати датчики удару, бо подушки на панелі світяться+аварійка сама моргає...короче троха гемору є (((
співчуваю...
дай Боже, щоб все зробилось і страхова по шуріку відшкодувала
- borodatos
- Контактна інформація:
Кільце Сокільники виїзд на Кульпарківську,стоїть Ауді А6 з розваленою мордою,перелетівши через відбійники.Номера київські.Напевно летів з Пустомит і пізно розчехлився що там кільце.То вже не перше ДТП на тому кільці і думаю що не останнє 

- -kesheme-
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
10:00 Ауді досі там, навколо нікого, тільки ланос гаєрів з люстрою стоїть. Доречі, авді вже без номерів стоялаborodatos писав:Кільце Сокільники виїзд на Кульпарківську,стоїть Ауді А6 з розваленою мордою,перелетівши через відбійники.Номера київські.Напевно летів з Пустомит і пізно розчехлився що там кільце.То вже не перше ДТП на тому кільці і думаю що не останнє

www.levelup.lviv.ua
- vovazilvova
- Ім'я:Vova
- Номер:BC
Хто бачив аварію близько 18-00 - кільце Б. Хмельницького - липинського (біля радіобазару) ??? чув шо 4ри машини на кільці... 

- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
сьогодні на обїздній, як з городоцької то наліво. метрів 300, на пішохідному зранку лежала старша жінка, з поломаними ногами
гомілка посередні десь на 90 градусів була зломана
+ на виїзді з луганської на стрийську тоже хтось когось догнав, непомню точно.

Хондоводи настільки сурові....
- Ім'я:Felix
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
почитав останні новини в цій темі і зробив однозначний висновок - якби не проказні тошнотів, то нічо ні з ким би не сталося 

А "тошноти" скажуть:Felix писав: якби не проказні тошнотів,
"якби не прояви шумахерів, то нічого б не сталось..."
Тому напрошується висновок - якщо б всі були одної думки (або всі тошнять або всі літають) то тоді точно аварій було б менше

залишилось знайти компроміс, всім літати чи тошнити а може вибрати щось середнє.

-
Та раді Бога...хоть всі шумахєри хай си волосся на дупі рвуть, но по місту літати більше 80 то є зло та і економія часу може обернутись проти вас 

- Андрей
- Ім'я:Андрій
- Номер:ВС 8885
- Контактна інформація:
вертався 2 години назад додому, їхав десь 60-70 ы тут звідки невізьмись на шаленій швидкості з рова вилытаэ як ви думаєте шо????КАБАН (ну якщо брати загально був пздц великий десь на 30см вищий мого капота жаль нема реэстратора!(((
В ітозі я лишився з розбитою в хлам мордою ,а кабан побіг дальше!(
В ітозі я лишився з розбитою в хлам мордою ,а кабан побіг дальше!(
ドリフト)、私は人生を愛し)生活です)
- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
Андрей, де то було?
П.С. Співчуваю, тут тільки КАСКО б допомогло...
ну, я подумав "Донецкий на Мерсюку"Андрей писав: ы тут звідки невізьмись на шаленій швидкості з рова вилытаэ як ви думаєте шо????

П.С. Співчуваю, тут тільки КАСКО б допомогло...
Хочеш миру - готуй Parabellum
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Андрей, співчуваю...Треба починати полювання на виродків

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
їх зараз тохи розвелось ). Минулого року влітку на дорозі на Жирівку бачив 2-х, які в полі попри дорогу ганяли
-
- Ім'я:Володя
- Контактна інформація:
29 сентября в Тернополе 22-летний водитель иномарки прямо на пешеходном переходе сбил 15-летнюю девушку, которая от полученных травм скончалась. Смерть ученицы-первокурсницы местного СПТУ №3 вызвала возмущение у многих людей. Отдельные свидетели события могли совершить самосуд над 22-летним водителем, который удалось пресечь лишь благодаря милиции. Виновника дорожного происшествия правоохранители задержали.
Около двадцати часов вечера на проспекте Злуки десятки местных жителей стали свидетелями резонансной аварии. Безработный парень, управляя автомобилем «БМВ-320», не выбрал безопасную скорость движения и совершил наезд на нерегулируемом пешеходном переходе на девушку из села Олиев Зборовского района. Иномарка остановилась в нескольких метрах от места наезда на несовершеннолетнюю. К сожалению, первокурсница Тернопольского СПТУ №3 от полученных травм погибла. Смерть первокурсницы взбудоражила жителей близлежащих многоэтажных домов. Отдельные люди, сочувствуя семье погибшей, хотели вывести водителя из салона автомобиля и разобраться, что стало причиной аварии. Совершить самосуд им не дали правоохранители. Прохожие выражали мысли, что водитель совершил дорожное происшествие в состоянии алкогольного опьянения. Милиционеры успокоили людей, забрали водителя в медицинское учреждение, где врачи взяли у него забор крови и провели медицинское обследование на определение состояния алкогольного опьянения. По непроверенным данным, показатель алкоголя в крови водителя составил 1,6.
http://mytime.net.ua/news/2013/10/2013-10-01-29.htm
Около двадцати часов вечера на проспекте Злуки десятки местных жителей стали свидетелями резонансной аварии. Безработный парень, управляя автомобилем «БМВ-320», не выбрал безопасную скорость движения и совершил наезд на нерегулируемом пешеходном переходе на девушку из села Олиев Зборовского района. Иномарка остановилась в нескольких метрах от места наезда на несовершеннолетнюю. К сожалению, первокурсница Тернопольского СПТУ №3 от полученных травм погибла. Смерть первокурсницы взбудоражила жителей близлежащих многоэтажных домов. Отдельные люди, сочувствуя семье погибшей, хотели вывести водителя из салона автомобиля и разобраться, что стало причиной аварии. Совершить самосуд им не дали правоохранители. Прохожие выражали мысли, что водитель совершил дорожное происшествие в состоянии алкогольного опьянения. Милиционеры успокоили людей, забрали водителя в медицинское учреждение, где врачи взяли у него забор крови и провели медицинское обследование на определение состояния алкогольного опьянения. По непроверенным данным, показатель алкоголя в крови водителя составил 1,6.
http://mytime.net.ua/news/2013/10/2013-10-01-29.htm
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Може Андрей, мав наувазі Мерс w140 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей