не починай мене розчаровувати, бо донедавна вважав шо ти/ви розумні і адекватні

це ж треба додуматися до такого порівняння.певно довго думали
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ні. Недовго. Просто в мене є правило - навіть нюхнув пробку від пива - за руль не сідати. І до всіх без винятку відношусь так само, незалежно від того хто він. Тому ніколи за бухого не вступлюся. Випив - за руль не сідай. Сів - отримай по повній.Dexter писав: певно довго думали
Тато розказував історію. З ними жук в чехії працівав 10 років. В нього після роботи було правило, тяпнути сотку і їхати додому. Так от 10 років він кожного дня повторював цю процедуру, а одного дня забув чвертку дома і не пив, і в той самий вечір його зупинили даїшники.ugine31 писав: а взагалі я вважаю, шо має бути як в америці і європі.
http://tsn.ua/video/video-novini/na-pri ... tml?type=2На Прикарпатті селяни побили нічний патруль ДАІ.відео
ну іDexter писав: "ми тобі вже ітак нічо не пришиєм, але підпиши будь-ласка протокол шо ти переходив дорогу в неналежному місці
якщо там небуло більше нікого - нікому не загрожував - то, дійсно, смішно. це ж не місце загальної їзди, де в будь-яку хвилину можуть з’явитись інші учасники руху.Dexter писав: порівнювати ситуацію коли збили двох людей і ситуацію, коли випивший проїхав 5 метрів на трасі для картингу тупо і смішно
Dexter писав: все таки підписали
з 28.08.2013 всеукраїнська операція безпричинна зупинка...
100 гривень у сумі дав?ugine31 писав: РЕКОРД! 2 зупинки за хвилину! я в шоці.
пффф, ти шо? канєша шо нє, було б за шо... операція мак в них. поїхали під кінець зміни косити бабло по районах і я так поняв шо випадково два патруля зразу заїхали, бо незнали про одне одного. їхав по гашека-тормознули на ходу, потім звернув на скорини і там знову! першим трохи мозок пограв і потім показав доки з умовою шо моментально від'їпуться, другим навіть не показував, сказав шо б не знущались з людей і поїхав.mikenat писав:100 гривень у сумі дав?ugine31 писав: РЕКОРД! 2 зупинки за хвилину! я в шоці.
пля. я хотів туда з малим (11р.) під’їхати як в тихе спокійне місце щоб той порулив поміж колеса. а то стрьомне місце виявляється.Dexter писав: ніч з п'ятниці на суботу мав двіж з даїшниками на парковці арени
заплатив?telko писав: там приліплений на лобовуху китайський регікподальша розмова була не доцільна
напевно ні. бо немає сертифікату і т.д.MAECTP0 писав: telko написав: там приліплений на лобовуху китайський регік подальша розмова була не доцільна
заплатив?
то наші регіки як доказ проканують а дайівські ніOr4ik писав: бо немає сертифікату і т.д.
саме так. Нам можна все, що не заборонено, а їм - тільки те, що дозволено :). Вони мають право користуватись тільки тими приладами, які визначені наказом №33. Мене один кадр раз зупинив на Богданівській за обгін "при недостатній видимості". Коли я запитав про відеодокази, він каже, що в нього є такий самий реєстратор, як в мене. Я його запитав про 33-й наказ і він пішов лісом, навіть документів не дивився )))MAECTP0 писав: то наші регіки як доказ проканують а дайівські ні
Yuzer писав: Вони мають право користуватись тільки тими приладами, які визначені наказом №33
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей