TimeKeeper, ззаду вона як чері еастар

та бмв зі всіх боків похожа на чері

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
чи може в компакта фари як у Bentley, чи може в bentley як в компакта?TimeKeeper писав: але фари як в чері!
Я тобі скажу так. ти не тільки не розбираєшся в класах, а ще й в дизайні. Навіть не можеш оприділити який автомобіль з якого змальованийAnGeL писав:axel,то вона ше й ззаду уродська
![]()
TimeKeeper, ззаду вона як чері еастар![]()
та бмв зі всіх боків похожа на чері![]()
![]()
Вот да-да, іменно!AnGeL писав: ззаду вона як чері еастар
Вибач, я дуже вузкомисляча людина, і мене важко переконати. QQ так QQТи не бачиш, що формфактор оптики в БМВ зовсім інший?
ну самокритика тут вітаєтьсяcdrom писав: Вибач, я дуже вузкомисляча людина,
Я теж, є машини які подобаються які ні. Чесно з БМВ тільки Е65 мені не дуже. є японські машини які візуально подобаються більше ніж Е65. в тому плані я обёєктивний, але називати 46 компакт уродом то не серйозно, бо він не такий вже і страшнийTimeKeeper писав: Я не японофіл. Подобається авто якщо воно дійсно гарне.
Якщо не брати до уваги що е38 вже старушка, вона завжди мені подобалась. Правда тільки в чорному кольорі. В захваті від зовнішнього вигляду. Плоска, і широчезні колеса. Зручна і комфортна, притому потужна, але їсть уміренно.axel писав:Я теж, є машини які подобаються які ні. Чесно з БМВ тільки Е65 мені не дуже. є японські машини які візуально подобаються більше ніж Е65. в тому плані я обёєктивний, але називати 46 компакт уродом то не серйозно, бо він не такий вже і страшнийTimeKeeper писав: Я не японофіл. Подобається авто якщо воно дійсно гарне.
вумнік, те чері то шевроле еванда, пуля в пулюaxel писав: Я тобі скажу так. ти не тільки не розбираєшся в класах, а ще й в дизайні. Навіть не можеш оприділити який автомобіль з якого змальований
axel писав: cdrom написав:
Вибач, я дуже вузкомисляча людина,
ну самокритика тут вітається
пуля в сраку!AnGeL писав: вумнік, те чері то шевроле еванда, пуля в пулю
ааааааaxel писав: пуля в сраку!
В мене знайомий купив за 11 000 евро 4 роки тому, і недавно з трудом продав за 6000 у.о.AnGeL писав:ааааааaxel писав: пуля в сраку!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за дево незнав, просто бачив те чері на підйомнику, какашка рідкісна, її власник бігав, і тішився шо запчастини копійчані, кузовщина з еванди, тільки от найти неміг нічо, навіть срані стокйи стаба, а як найшов то вони ходили трошки більше тижня і тупо лопались, ламались, короче пц. скінчилось тим шо взяли з смітника якусь б/у цтр, трошки підігнали по висоті за допомогою болгарки і зварки, і їздить потепер
то так смішно слухати як власники того боуянгу намагаються всіх переконати шо то нормальна машина, шо майже нова, недорога в обслузі, і шо то точно копія якоїсь крутої машини, а воно навіть наоко видно шо ніякеaxel писав: Але всім розказував, що то копія кемрі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей