п.с. шо береш, надумав вже?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шось номера не видно. то не в рОсії?killawatt писав: от автора: Водитель троллейбуса признан виновным в нарушение 8.4 и будет наказан по 12.14.3. С нарушением этот старый пердун не согласился, в субботу разбор
в росії, на 5й секунді на вазі видно (не дуже чітко) рос номера старого взірця, а на тролейбусі пише назву зупинки по мацкальськиMAECTP0 писав:шось номера не видно. то не в рОсії?killawatt писав: от автора: Водитель троллейбуса признан виновным в нарушение 8.4 и будет наказан по 12.14.3. С нарушением этот старый пердун не согласился, в субботу разбор
то як в тому анекдоті. "Відео треба вміти викладати."killawatt писав: сподіваюсь більше відео я закидати не буду, задовбало впарювання від мега-їздунів
+1pikach00 писав:killawatt, закидуй відео! Не слухай тих умніків!
ем, якось неоднозначноcat-yellow писав:+1pikach00 писав:killawatt, закидуй відео! Не слухай тих умніків!
Кидай і парся
погоджуюсь, ну але на "вкус і цвєт...(с)", я от не вшарив, що не так на відео, що до нього придерлись?))MAECTP0 писав:то як в тому анекдоті. "Відео треба вміти викладати."killawatt писав: сподіваюсь більше відео я закидати не буду, задовбало впарювання від мега-їздунів
от автора:
ДТП Саратовская обл..Балаково.Вот такие у нас сотрудники Полиции работают...
В этом ДТП с участвием сотрудника Полиции,каторый отказывается от административного наказания,пострадала 17летн...девочка, наша дочь.В этоге этого дела, автомобиль который допустил столкновение, оказывается призрак...Почему им всё позволено ломать людские судьбы,калечить жизни,брать взятки и уходить от наказания????
Ага, але ти молодець що це зняв і показав всім, тепер він напевно згорить з сорому !!! Де ж то на грузовику(!!!) поїхати швидше від ланоса зі світлофора для того щоб об"їхати перешкоду! Як він взагалі міг про таке подумати.killawatt писав: грузовичок настільки хітро-виє..ний, що вирішив взути ланоса з правої полоси на світлофорі і без поворотніка влізти перед ним в його полосу - ну не ппц, а? так, часто таке бачу, але в основному від легковушок чи бусіків (де мотори позволяють так бавитись), ну а від грузовичка я такого не чекав - от тому і виклав відео)
ну ти не правий. на тому перехресті постійно проблема з правим рядом через маршрутчиків, тому ті хто там стають частіше всього думають шо вони самі розумні і поїдуть з перехрестя швидше всіх тих, хто стоїть у черзі у лівій полосі.Just be писав:Ага, але ти молодець що це зняв і показав всім, тепер він напевно згорить з сорому !!! Де ж то на грузовику(!!!) поїхати швидше від ланоса зі світлофора для того щоб об"їхати перешкоду! Як він взагалі міг про таке подумати.killawatt писав: грузовичок настільки хітро-виє..ний, що вирішив взути ланоса з правої полоси на світлофорі і без поворотніка влізти перед ним в його полосу - ну не ппц, а? так, часто таке бачу, але в основному від легковушок чи бусіків (де мотори позволяють так бавитись), ну а від грузовичка я такого не чекав - от тому і виклав відео)
гта 5. графіка така класнаkillawatt писав:короче, переведу тему.... вот вам ще один мєнт не тошнот
див з 0.15 (там два ракурси, не спішіть виключати)
от автора:
ДТП Саратовская обл..Балаково.Вот такие у нас сотрудники Полиции работают...
В этом ДТП с участвием сотрудника Полиции,каторый отказывается от административного наказания,пострадала 17летн...девочка, наша дочь.В этоге этого дела, автомобиль который допустил столкновение, оказывается призрак...Почему им всё позволено ломать людские судьбы,калечить жизни,брать взятки и уходить от наказания????
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей