Порадьте на рахунок мототехніки, чи можна взяти шось за 1.5кілобаксів?
маю підозру шо ні, тому ще одне питання: які нюанси їзди на моті без документів по місту?
дякую

скутери не пропонувати, бюджет можна трошки розширити.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Liuskywalker писав: Далі не знаю , бо його AndrewK переїхав
20500 грн, але зможу зробити знижку, гарантія присутня, є 3 кольори на разі в наявності.. як на мене за ті гроші самй оптимальний варіант з нового і документального.RULES писав: то візьми нульцеву yamaha ybr-125. там і габарит вузький і економічність в районі 2,5-3,5л\100 і легкість керування. нульц коштує в районі 20к грн
Dexter писав: а що на рахунок "без документів" ??тяжко чи не тяжко?
дивився Honda CBR 125 2005-2007 але без доків
але дуже сподобалось.для початківся вроді норм
тяжко зараз без доків їздити, тим більше початківцю і на 125 яка не їде...Dexter писав: кі нюанси їзди на моті без документів по місту?
здається я вже придумав на шо потрачу наступний кредит20500 грн, але зможу зробити знижку
гарантія - рік часу.Dexter писав:LEgEnDA, дякуюбуду мав на увазі, але зара по грошах новий не можу собі позволити
![]()
ше одне, пробіг 18-25 тис для таких це багато чи мало?
в тебе гарантія на скільки???
ghost™ писав:здається я вже придумав на шо потрачу наступний кредит20500 грн, але зможу зробити знижку
захади в гостіBOXER писав:LEgEnDA, я бачу ти там нехуй0во пристроївся
сказала людина з 2-ма хондами в профіліМіж іншим, ямаха має ряд переваг перед хондою.
ну по перше я говорив конкретно про юбр і хонду сб125hitlos писав: сказала людина з 2-ма хондами в профілі
BOXER писав: Liuskywalker написав:
Далі не знаю , бо його AndrewK переїхав
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість