PS: по сокару згоден. теж тому й зіскочив.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тому давай мити бак й паливну систму прочищати, ти ж миючі соляри принципово не юзаєш.По сравнению с обычным дизельным топливом « ЭКТО» обладает улучшенными ... очищающими свойствами.
Преимущества дизеля «ЭКТО» для двигателя:
...
предотвращение формирования углеродистых отложений на форсунках;
Для улучшения эксплуатационных свойств двигателя дизель «ЭКТО» содержит в своем составе комплекс очищающих...
Очищает и защищает форсунки и другие компоненты топливной системы - моющие и разлагающие налет составляющие помогают удалить окислы и пленки, образовавшиеся в результате окисления и полимеризации топлива, предотвращая закупоривание каналов системы.
Снижает износ деталей дорогостоящих топливных систем - дополнительная смазка защищает детали от износа при использовании топлива с низким содержанием серы.
Повышает и стабилизирует качество топлива - нет необходимости покупать специальное дорогостоящее топливо.
ти впирався проти Пульса бо вцін миючий...cat-yellow писав: Я не юзаю миючі,
дяку шо пояснив бо я шось аж припух...cat-yellow писав: хороша була соляра, яку мені притягували з білараші...
але вона там подорожчала, тому вже не тянуть,
Заливаєте різний шлак в бак, а потім кажете що на окко дизель поганийЯ не юзаю миючі, бо в мене всьо то саме робить присадка, яку даю в ДП
ти читати вмієш? чи мені почати пальцями тикати?MAECTP0 писав: ти впирався проти Пульса бо вцін миючий...
але залив ЕКТо який миючий й юзаєш "свою" миючу присадку...
cat-yellow писав: ПО дорозі додому - заїхав на Лукойл в Куликові, і став під колонку, а там пістолет на просте ДП не працював, тому я залив Екто-ДП 30 літрів.
ну ми ше діньок падаждьом...RULES писав:кудись ОККО пропав, видно розбирається з новоспеченою власницею шведопрому
Так як, після продажу машини, тимчасово їзджу на робочому дизельному бусіку, лию на лукойлі як правило звичайний дизель. Кілька разів лив екто по 25л. Що ви там "чуєте"?cat-yellow писав: я сказав, що ЕКТО мене відверто вчора здивував...
одне точно зрозуміло - він не відіжме в неї твою Вольваху і тобі не віддасть....Felix писав: він на мою історію скаже
ну я теж можу тикати пальцем але думаю до того не дойдем. Ти вперся впроти потестит - не постійно переходити а навіть просто потестити - Пульс. Чи не так? й аргументував тим що він миючий. Я тобі показав що ти ЕКТО миюче залив й свою миючу присадку маєш.cat-yellow писав: Я не спарафінив ОККО, я сказав, що ЕКТО мене відверто вчора здивував...
трохи є бо коли їхав вантажений на ВіПауері по компу було 5,4л/100км. на ВОГу - 5,9.Yelik писав: Що ви там "чуєте"?
MAECTP0 писав: ну я теж можу тикати пальцем але думаю до того не дойдем. Ти вперся впроти потестит - не постійно переходити а навіть просто потестити - Пульс. Чи не так? й аргументував тим що він миючий. Я тобі показав що ти ЕКТО миюче залив й свою миючу присадку маєш.
ТОбто... ладно. проїхали.
може тому й такий ефект відчувся від зустрічі з Вусіко - їх присадка й твоя... тому так й поперло?!cat-yellow писав: Але до любої додати присадь. Шо не ясно?
cat-yellow писав: та шо ти до мене доіпався?
MAECTP0 писав: ладно. проїхали
а то я подумав шо пмс.cat-yellow писав: а то ше лишнього наговорю, клієнти бодають, спокою не дають, не можу піти похавати, злий сижу :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей