О, ти мене випередив. Але твій пост вийшов якийсь нелогічний, бо ти сам собі суперечиш

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ніхто не скиглить... просто щоб потім не було тем на кшталтtopper писав: Шо не заборонено - то дозволено! Нашо скиглити
я ж кажу, буде викуповувати авто в повній вартості.Romko писав: та ніхто не скиглить... просто щоб потім не було тем на кшталт "Крузак на всіх парах вискакував з внутрішнього ряду і розвалив мою "Галю", а в нього страхова Лафорт, що робити"
а ти впевнений, що воно там було, коли він напроти паркувався? чи він бачив що там є місце?cdrom писав: Причому місце з іншого боку є,
Thug писав:killawatt, на початку відео він зникає з поля зору. Тобі б тут скористатися більшим радіусом, додати газку і поїхати на свої села.
А ти "їхав неспіша" і чекав на клоунаду
аякже. шоб не часомtopper писав: я ж кажу, буде викуповувати авто в повній вартості.
killawatt писав:а тепер давай подумаєм, радіус якого кола і само собою відстань, що долається, більша
хоча тут не так, тут відстані одинакові... включаючи відстань яку долає ліва полоса вїжджаючи на внутрішнє коло.
Ми? Про те як встрєтілісь два адіночіства на кільціJarevych писав:про шо ви спорите
Sally писав:коли я їду по внутрішньому колу то ЗАВЖДИ дивлюсь в праве дзеркало і якщо треба, то пропускаю, вплоть до того, що зупиняюсь і пропускаю, поки не буду мати можливості виїхати.topper писав: а коли їдеш по-внутрішньому колу,
ще не встретілісь, та й не встрєтятся упаси БожеThug писав:Ми? Про те як встрєтілісь два адіночіства на кільціJarevych писав:про шо ви спорите
кинь сцилку в лічку бо незнам де шукати той твій каналъtopper писав:killawatt, подивись мій канал, там відео як на ВВ-КО я з міциком чуть не бемцнувся поки я клаксон не затиснув...![]()
мене там постійно так підрізають, то навіть не реагую, бувають правда випадки, коли стає ачьково))) раз на Тігрі чудом встиг втікти від Спрінтера, його бампер був в метрі від мого переднього крила, тоді газ в пол і врятувавThug писав: Ми? Про те як встрєтілісь два адіночіства на кільці
це вже будуть мої проблеми, а не більшості форумчан вкупіSally писав: аякже. шоб не часом при чому він і далі буде собі їздити, а ти будеш довбатись зі своєю горою металобрухту
писалось про оптимальну схему. Права смуга направо й прямо, ліва прямо й наліво. "Підрізалово" їхав не по ідеальні смузв але, перед ним до вїзду на кільце нікого не було й справа теж. ти був далеко, лиш потім притопив. Отже він апріорі нікому не мав заважати. а перелаштуватись в праву ше до кіотця й через тебе не міг - ти займав.killawatt писав: ще не встретілісь
кожен часом їздить як останнє мудило бо людина є не ідеальна і може робити помилки чи прийняти не зовсім правильне рішення. різниця тільки в тому, чи визнає людина свою помилку, чи розуміє її і чи намагається виправити, чи свою мудачку поведінку виставляє як правильну. стосовно мене особисто, то в мене не виникає ніяких непорозумінь на колі ніколи, не пам"ятаю такого випадку, щоб я на колі підставила комусь свою машину! ти, Віталік, якщо маєш якісь особисті страхи повязані з рухом по колу (взагалі то це нормально, багато людей кіл боїться, є навіть такі, які їх уникають взагалі), то принаймні їдь тихо в не кричи довкола, що ти правий, а хтось інший мудак. бо тут 2 варіанти - або ти свідомо підставляєш свою машину і тоді муд@ак ти, або ти боїшся внутрішнього кола і тому весь час повзеш по зовнішньому лиш би не довелось виїжджати і перестроюватись лишній раз і намагаєшся цей свій страх якось приховати або замаскувати своєю примарною правотою. так шо вибирай варіанти, третього не даноkillawatt писав: ну от сама ж їздиш так
Thug писав: Ви ж обоє їх спеціально шукаєте і ловите на живця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей