Я тобі наголосити намагаюся: у тебе що не відео - хтось тебе випереджає і ображає

Курде, ти уже за місяць стільки відео нагрузив з небезпечними моментами, а мені нема чим похвалитися. Ой, здається, це не у мене більше шансів в морг приїхати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я не бачила там напруженої дорожної ситуації на відео. тому я не можу зрозуміти, чи це випадковий тупізм, чи це намагання довести собі самому що розумніший за інших навіть своєю власною ціноюtopper писав: Оль, ну реально якшо ліва занята, а права вільна і правилами не заборонено по-колу зовнішньою їздити, то чому автор крайній? Той виродок шо підрізав - мудак
killawatt писав: бо по місту я не збираюсь щось комусь доказувати швидкістю... мир тобі "олень з зайцем"
!!! саме так.Thug писав: і не мирний ти ніфіга. На кільці ти сам спровокував конфлікт. Щоб показати, що ти кручє
а коли їдеш по-внутрішньому колу, тоді шо доказуєш? шо дивіться який я правильний, отак всі і робіть, бо хто так не робе, той му*ак? Це доказує?Sally писав: я не бачила там напруженої дорожної ситуації на відео. тому я не можу зрозуміти, чи це випадковий тупізм, чи це намагання довести собі самому що розумніший за інших навіть своєю власною ціною
мене б також, тільки в мене була старенька машинка, їй тяги бракувалоThug писав: його б не підрізала машина, котру він випередив 50 метрів назад
ПокишоThug писав: Топпер зараз їздить хіба шо стоячи в маршрутці - щєтай теоретик
коли я їду по внутрішньому колу то ЗАВЖДИ дивлюсь в праве дзеркало і якщо треба, то пропускаю, вплоть до того, що зупиняюсь і пропускаю, поки не буду мати можливості виїхати.topper писав: а коли їдеш по-внутрішньому колу,
ну от і правильно! Значить, той хто так не робить - му*ак :) які ше питання до автора? Чого я так переймаюсь? Бо також їжджу на кільці як і автор.Sally писав: коли я їду по внутрішньому колу то ЗАВЖДИ дивлюсь в праве дзеркало і якщо треба, то пропускаю, вплоть до того, що зупиняюсь і пропускаю, поки не буду мати можливості виїхати.
ай не пашталкай, їздиш як водій маршрутки повезеtopper писав:Бо також їжджу на кільці як і автор.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 14 гостей