їдеш з по зовнішьому на розворот, шей ріжеш дві полоси, і їдеш на внутрішнюkillawatt писав: killawatt

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
їдеш з по зовнішьому на розворот, шей ріжеш дві полоси, і їдеш на внутрішнюkillawatt писав: killawatt
killawatt писав: Romko, які в п... "панятія"... треба потроху викорінювати з себе ту хамську їзду і їздити так як книжка пише, моя думка
п.с. я бачив, що кіа має намір звернути на 2й зїзд, але до останнього їхав на грані, думав, може одумається таки ну і тримав ногу на готові для миттєвої дії
cdrom писав:killawatt, не ображайся, але реально я вважаю, що так їздити не правильно, хоча і написав, що правилами це не заборонено.це ж правилами теж не заборонено. Звісно, пропустивши тих, хто справаkillawatt писав: ніколи на перший зїзд я не поверну з лівої смуги
Але погоджуюсь з tetraider, у Львові багато хто про це не знає, що правою можна так їздити. Так, це прикро з одного боку, а з іншого боку - тобі було важко перестроїтись в лівий ряд і оминути лишніх "теплих слів" в свою сторону? Реально, воно ж заважає іншим, не погоджуєшся?
killawatt писав:Thug, не претендую на те, щоб ти мною пишався
Прасті, друх, але ти ніфіга не правильний. В поняття "дотримуватися ПДР" входить також і нестворення аварійних ситуацій.killawatt писав: ну, вот такий я правильний - люблю їздити по ПДР![]()
а тепер чіткіше, бо ніфіга не зрозумілоKirik писав:їдеш з по зовнішьому на розворот, шей ріжеш дві полоси, і їдеш на внутрішнюkillawatt писав: killawatt
+1 ! Не дай бог мене хтось втовче в нову машинку - буде її викуповуватиkillawatt писав: я був готовий до тої ситуації, тому нога була між газом і тормозом мудрість - це поняття філософське.. до чого воно на дорозі? там діють ПДР і якби всі керувались ними (що є пріоритетним), а не "мудрістю", то також не було б проблем при розїздах.
Зазвичай ліва полоса зайнята більше, тому їду правоюSally писав: то якесб прагнння щось комусь довести чи просто протупив?
topper писав: Не дай бог мене хтось втовче в нову машинку - буде її викуповувати
pikach00 писав:Я в 80% випадків по зовнішньому їду
ай коротше.. ви читаєте через рядок!!!Thug писав:killawatt писав:Thug, не претендую на те, щоб ти мною пишався
Ти маєш прагнути![]()
Прасті, друх, але ти ніфіга не правильний. В поняття "дотримуватися ПДР" входить також і нестворення аварійних ситуацій.killawatt писав: ну, вот такий я правильний - люблю їздити по ПДР![]()
Тобі пропонують альтернативний варіант проїзду, котрий теж є правильним по ПДР, і не створить небезпечних моментів. Але ти затєвсі чомусь на своєму варіанті
Sally писав: от ти нормально скажи, чому, знаючи,що ти будеш з/3їжджати далі, ніж в 2 з"їзд,ти все одно при досить вільній дорозі поїхав по правій смузі? то якесб прагнння щось комусь довести чи просто протупив?
Оль, ну реально якшо ліва занята, а права вільна і правилами не заборонено по-колу зовнішньою їздити, то чому автор крайній? Той виродок шо підрізав - мудак! Все-таки знову в мене появилось бажання зміцнювати бампер в новому майбутньому автоpikach00 писав: Зазвичай ліва полоса зайнята більше, тому їду правою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей