та ніхто нікуда не поїдеAndriy01 писав:І що ви думаєте, силою додасте йому розуму? Ліпше напишіть заяву в ДАІ, буде більше толку

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ніхто нікуда не поїдеAndriy01 писав:І що ви думаєте, силою додасте йому розуму? Ліпше напишіть заяву в ДАІ, буде більше толку
Andriy01 писав: І що ви думаєте, силою додасте йому розуму? Ліпше напишіть заяву в ДАІ, буде більше толку
В мене вчора була пятниця, так шо желаніє єстьugine31 писав: та ніхто нікуда не поїде
Прапор їм в рукиAndriy01 писав: якщо щось найближчим часом станеться з ним чи його машиною, по цьому форуму слідчі знатимуть, кого шукати першим
напевно тоді коли люди, які їдуть на 3 виїзд, будуть їхати по кільцю лівим рядомkillawatt писав: коли вже на кільці такого не буде?
службова машина, простіше ходову і диск покоцати ніж бочину протерти(якшо він не вміщавсяpierce писав: Вот зачем?!.
+1000000 обговорювалось уже 100 раз - так можна їхати - але нафіга портити собі нерви і ризикувати потрапити у ДТП.... - у Львові уже давно виробились свої понятія їзди по кільцю...cdrom писав: killawatt, от скажи, нафіга ти правою смугою на кільці наліво повертаєш? Так, це ПДР не заборонено, але це ж іншим реально заважає, мене таке дратує. З лівої на кільці направо теж повертаєш?
Ти знову мене розчаровуєшkillawatt писав:ееее, панове, ви неправі
Книжка книжкою, але моск при цьому має працювати. Не все що можна - правильно і безпечно.killawatt писав: Romko, які в п... "панятія"...треба потроху викорінювати з себе ту хамську їзду і їздити так як книжка пише, моя думка
а ніхто і не каже , що ти порушуєш :)killawatt писав: ееее, панове, ви неправі. я їхав згідно правил, виїжджати і вїжджати з/на кільце можна з будь-якої полоси, при цьому уступаючи перешкоді зправа (під час їзди по кільцю звісно при перелаштуванні).і не важливо на який виїзд мені треба
не дай Бог такий крузак не відтормозиться і ввалить тебе "на всі сто правого по ПДР" , скалічить чи гіршеRomko писав: сьогодні на кільці В.Великого кн. Ольги - діваха на авео з буквою "У" їхала у 3й виїзд по зовнішньому ряді так її чуть не зніс джип Крузак з внутрішнього ряду
там до початку повороту будь-яка машина цілком пролазить. але завжди знайдеться умнік, який стане в той правий ряд і сам не їде і нікому не даєpierce писав: Вот зачем?!.
це ж правилами теж не заборонено. Звісно, пропустивши тих, хто справаkillawatt писав: ніколи на перший зїзд я не поверну з лівої смуги
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей