Про хотдоги : дійсно, треба щоб оператор ніколи не робив хотдоги. То смішно і не гігієнічно. Гроші - хотдог - кава - гроші, гроші, - хотдог...
Тим більше що вони стаканчики з кавою тримають за місце, де люди п"ють.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ето тєма для серйозної діскусіїAndriy01 писав: Тим більше що вони стаканчики з кавою тримають за місце, де люди п"ють.
тут бп +100telko писав:telko написав:
пасасать
ну та... вольван в молодої операторши без того не уявляється.
- ізвіні, но етот варіант був не в майом вкусєtelko писав:А пасасать треба було предлажіть
за лагічну цепочку ставім 5Богдан писав:Я так зрозумів, що Він вольво проїпав через з тьотку на касі, яку не просив сасати
а я якраз вечеряв , тепер голубці - на клаві і екрані ноута !Jarevych писав: Felix, отжигаєш, я плакав поки читав
1. якраз навпаки - хитро...FENIX писав: по словам форумчан виходить що оля з око:
дура
сосалка
брат. враження позитивні. навіть без світла контури видно. Зустрічні не сліплять.FENIX писав: Хтось користується окулярами для нічної їзди(жовтими), як враження?
найдорожчі окуляри на шаруugine31 писав: бензин теж не з дешевших... а толку?
тобто отримай товар - бенз, а не просто дай 32тисячі.FENIX писав: заправся
я перший час теж таке робив з собою) потім перестав і змінив заправку і тупо економлю без всяких маркетингових фіч, ше й бєнза краща, на мою думку. ше й розхід впав після окко, тому настільки безперечна економія, шо я на окко тікі в дальняках беру хот доги)FENIX писав:Заміть що ми себе добровільно на...буєм)но мені подобається)
можна в голос? може в них й соляра норм?ugine31 писав: змінив заправку і тупо економлю без всяких маркетингових фіч
в оигіналі: Ударим мозолистой рукой коммунизма по лбятсву и просцитуции.FENIX писав: Так ударим же железным кулаком онанизма по проституции!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість