Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не видно чиї номера. але він й поворотник навіть не вмикав що планує перелаштовуватись.TAXI писав: Вставлю і я свої 5 коп
Или так: бо йому туво кончє треба...ugine31 писав:задовбали прєдури, які перед тим як зупинитись не врубають поворот. їдеш за ним їдеш і тут бац, воно стало і стоїть.
прикинь, по новинах передавали що джип вїхав кудась бо водій від серцевого нападу вмер прямо за кермом.pierce писав: Или так: бо йому туво кончє треба...
А прикинь їхав раз на "буку" (буковель), перед мною одна "мантелепа" дуже різко загальмувала тупо на дорозі коли падав сніг і на зустрічній полосі їхала вантажівка (при тому, що я дотримувався дистанції та не їхав швидко), і включила аварійку, добре що обійшлося трішки погнутою номерною рамкою (тобто без наслідків), а знаєш чого вона так вчинила бо побачила, що здають номера і не встигла зупинитися та не дивилась в дзеркало, і сказала ну я ж аварійку включила.MAECTP0 писав: прикинь, по новинах передавали що джип вїхав кудась бо водій від серцевого нападу вмер прямо за кермом.
чол увімунув аварійку...
однозначно. знайшли один одногоMorozov писав: А мені здається там 1:1
Ага. А ще маршрутчик склав конкуренцію кірпічному заводу та лінія 1.1 ...Morozov писав: А мені здається там 1:1
а мому братові так колись одна пиз...а на Гольфі зимою в снігопад біля заправки Лукоіл в Гамаліївці тупо стала посеред дороги в крайній лівій полосі з 3х - бо щось їй померещилось спереду і звісно в дзеркала не дивилась... - так він її запечатав в задницю що її чуть не викинуло на маршрутку яка їхала в середньому ряді... водій маршрутки ще сам став в шоці з того всього... - мол як таке робити на слизькій дорозі...soviet писав: А прикинь їхав раз на "буку" (буковель), перед мною одна "мантелепа" дуже різко загальмувала тупо на дорозі коли падав сніг і на зустрічній полосі їхала вантажівка (при тому, що я дотримувався дистанції та не їхав швидко), і включила аварійку, добре що обійшлося трішки погнутою номерною рамкою (тобто без наслідків), а знаєш чого вона так вчинила бо побачила, що здають номера і не встигла зупинитися та не дивилась в дзеркало, і сказала ну я ж аварійку включила.
і що... недотримувався безпечної дистанціїRomko писав: шкода що тоді ще реєстраторів не було...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 33 гостей