Автомобілі вітчизняного виробництва та їх обслуговування

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Коробка Сенса або чому Castrol лажа
Total
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 2 рази
Re: Коробка Сенса або чому Castrol лажа

Повідомлення Total » П'ят, 14 грудня 2007, 13:27

Хоча я і вирішев для себе не відповідати на подібні пости. але в данному випадку зроблю вийняток....

Атор на тому сайті постарався але все ж таки йому краще займатись своїми маслами ніж розказувати про те в чому він не компетентний..

Кастрол що робиться на ринок Німеччини і той що робиться на ринок СНГ як кажуть в Одессі дві великі різниці ! :) ,тому дивитись і-цію на сайт виробника не коректно ! якшо Ми подивимось на кастрол шо йде на ринок Франції, Бельгії там він ше інакший ! Виникає питання чому ? На нього пояснення Ми не можем дати , оскільки це скоріше за все маркетигові ходи виробника !
По сабжу - інформацію про продукт розміщає представництво. В Україні це *Кастрол Україна* . Вониж готують промоційні матеріали (рекла по телебаченню, брошури, каталоги, буклети ітд).Де власне і вказується інфа про продукти.Заключенням прямих контрактів не займаються.
Тому більш логічно користуватись і-нфою, що надана власне ним.

andrew
Ім'я:Андрій
Стать:чоловік
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 47 рази
Контактна інформація:

Re: Коробка Сенса або чому Castrol лажа

Повідомлення andrew » П'ят, 14 грудня 2007, 18:17

Total я шось про твою фірму сказав... :) я ж до тебе не маю ніяких притензій, бо ти менеджер і ти того не пишеш, а пише Київ.... я просто не хотів створювати тему тому тут і написав...
Але на рахунок того що робить на різні ринки різні речі, тут ти не правий..просто Кастрол найо.. народ, а точніше Кастрол Україна, дописує, бо вже таке з Лікві Молі було.. Так це роблять маркетологи, бо їм треба збільшити реалізацію..а їм шо не [цензура]...не вони ж його використовують...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість