А так хіба цвяхів з середини понабивати!!!

яби теж незаморочувався і некупляв би нової але прийшлось!!!!а на тій що купив шипи приклеєні!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
viewtopic.php?f=23&t=27908pavlo09 писав:pavlolvov,як це приклеєні, від заводу? Що за резина?
Діма , помню минулої чи позаминулої зими проскакувала тєма з шестигранними саморізами якраз для зимового слалому . В Нігера чи СлімПейнтера вродь :)Black писав: Если смысл прошиповать зимнюю (юзанную ) резину ? Планирую для тренировок в Черляндию.
От то спасиб напомнили , точно.Liuskywalker писав: проскакувала тєма з шестигранними саморізами
Ага для этого .Liuskywalker писав: якраз для зимового слалому .
понял поинтересуюсь.Liuskywalker писав: В Нігера чи СлімПейнтера вродь
Просто есть к-кт резины (зимней) над которой хочу поэксперементировать.Liuskywalker писав: Думаю є варіант спробувати таке
Резина не под шип вот в чём прикол, выдержит ли корт который для этого не предназначен.Liuskywalker писав: А то станд. шип у вже трохи роздовбаний отвір якось довіри не внушає .
:) спасиб.PYY писав: поділився,тим,що сам колись читав,питався
Не вытяну по бюджетуZiro-cool писав: на 2108 така гма інколи проскакує цінник порядка 1200 грн пара,
практично згоден але це переважно на передньоприводні. бо поставивши шиповку на передній привід а ззаду просту резину при екстренному гальмуванні тєлєжка ( задня частина авто) може або обігнати передню частину або 180*PYY писав: 1. Шипувати тільки всі 4 колеса,нівякому разі не ведучі тільки ні перід ні зад,тільки 4 !!!
Я шипував на сезонахFAST писав:так де можна зашипувати колеса?
Black писав: во Львове резина не будет использоваться это планируется только для для тренировок в Черляндию.
а конкретніше? ціна питання 15"?pavlo09 писав:Я шипував на сезонахFAST писав:так де можна зашипувати колеса?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей