так не давайpuzzo писав: А мені стає сумно коли їм 50-100 гривень на лапу даю.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так не давайpuzzo писав: А мені стає сумно коли їм 50-100 гривень на лапу даю.
Тут є два варіанти-бігати по судах і оскаржувати протокол (чим займатися в мене нема ні часу ні бажання), або заплатити в касу.Bohdan писав:так не давайpuzzo писав: А мені стає сумно коли їм 50-100 гривень на лапу даю.
+1 так само вважаю...puzzo писав: платити в касу.
Заплативши в касу гроші попадуть до держбюджету, з якого повернуться в кишені корупціонерів іншого рівня, під якісь держзамовлення, тіпа будівництва споруд, ремонт доріг і.т.д.
Тому мені так спростіше і вигідніше.
Суто імхо, нікому власних думок не навязую.
+1.puzzo писав: Заплативши в касу гроші попадуть до держбюджету, з якого повернуться в кишені корупціонерів іншого рівня, під якісь держзамовлення, тіпа будівництва споруд, ремонт доріг і.т.д.
Тому мені так спростіше і вигідніше.
ось це без поворотника не по феншуюpuzzo писав: Поворот там був наліво
Тому я і в цій теміMAECTP0 писав:ось це без поворотника не по феншуюpuzzo писав: Поворот там був наліво
та ну... в тебе то екстріму більше... повніші штани адреналінуAndriy01 писав: 1:1
затискаєш клаксон до упора поки не від"їдеugine31 писав: задовбали прєдури, які перед тим як зупинитись не врубають поворот. їдеш за ним їдеш і тут бац, воно стало і стоїть.
та навіть гірше, сбоку нема машин, воно їде біля бордюра, я за ним, і воно тупо спиняється, навіть нікуда не з'їждаючи...killawatt писав:ugine31, +1... іщейки паркомісць...їдеш за ним їдеш... плетесі..бац по тормозам і вліз у вільне місце при тротуаріповоротнік канеш не включив, нашо... позаду їде екстрасенс
я більше люблю посигналити, потім об'їхати, віконце привідкрити і зробити "зауваження"topper писав: затискаєш клаксон до упора поки не від"їде![]()
ага. а там з-заду черга шаленіє.ugine31 писав: потім об'їхати, віконце привідкрити і зробити "зауваження"
так не зупиняючись і голосно)MAECTP0 писав:ага. а там з-заду черга шаленіє.ugine31 писав: потім об'їхати, віконце привідкрити і зробити "зауваження"
ugine31 писав: так не зупиняючись і голосно)
головне шо гнів відчувають)) я ше потім в кожну сторону поворотніком швидко блимаю, шо б точно зрозуміли чо я не довольний)MAECTP0 писав:ugine31 писав: так не зупиняючись і голосно)
PS: шкода що вони вікна не опускають в той момент.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей