ну от й проїхався б по червоної калини на перший же розворот й всі побачили. а то гадай тут на пивній гущі.Vkfm писав: Чи, може, там вже і знаку дати дорогу нема, і я був виродком?
то ти фафакав?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ну от й проїхався б по червоної калини на перший же розворот й всі побачили. а то гадай тут на пивній гущі.Vkfm писав: Чи, може, там вже і знаку дати дорогу нема, і я був виродком?
так і є! Тому це одне з найнебезпечних перехресть! Пиши звернення в ДАІ!Vkfm писав: Я про все це ж перехрестя . Звідки я маю знати, що в того, що їде справа є знак Дати дорогу? В мене нема знаку головної, тому мав би пропустити перешкоду справа......
можна їхати. але, там 2 машини не роз'їзжаються, то будеш для оточуючих виродком.Andriy01 писав:Це перехрестя вулиць Кирила і Мефодія + М. Грушевського.
Знаків ніяких немає. Щоб об’їхати пробку, зручно повернути наліво, де за 40 метрів буде поворот, який виводить на Саксаганського і на проспект Шевченка (маршрут позначив червоним) Чи можна повертати на ліво? М. Грушевського одностороння теоретично.
Чи їхати по зеленому маршруту, потрапивши в пробку?
там знак напевно є але він хотів проскочити. знак що в тебе головна повинен би був стояти, ну але ми живемо в Україні а в нашій чудовій країні все через ср@ку.Vkfm писав: Чи, може, там вже і знаку дати дорогу нема, і я був виродком?
там хіба не цегла буде тобі висіти?Andriy01 писав: де за 40 метрів буде поворот, який виводить на Саксаганського
нєаMAECTP0 писав:там хіба не цегла буде тобі висіти?Andriy01 писав: де за 40 метрів буде поворот, який виводить на Саксаганського
значить с3,14...лиbossjara писав: Стгсвоно чк... Сьогодні спеціально придивився... В тих хто з санти - виить трикутник, ів принципі його видно. Колись на стовбі на пятачку точно висів головна дорога, тепер нема
+1.kapi писав:А тепер уявіть що знімуть знак дай дорогу з санти. Це ж капец буде аварійне перехрестя....
саме так і трапилось колись, коли ше сихівського мосту не було, а там було хрестоподібне перехрестя невеличке, але напружене. в один день там поміняли переважність доріг і ще дуже довго там постійно траплятись аварії, бо багато хто на знаки не звертав уваги. а все тому що перед зміною знака треба ставити попередження задовго до зміни, що увага з такого то числа будуть змінені знаки, але ті, хто їх ставить, мали все і всіх в задньому місці. реально в таких місцях в аварії попадають ті, хто там постійно їздить, бо коли їздиш не постійно, то на знаки увагу звертаєш.kapi писав: А тепер уявіть що знімуть знак дай дорогу з санти. Це ж капец буде аварійне перехрестя....
Sally писав: хрестоподібне перехрестя
де таке написано? цікаво почитати.bossjara писав: таке дурне пиатння - а одностороння не вважаєтся автоматично головною відносно прилеглих?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість