А взагалі вимагаю пруф

Стосовно 10 літрів і завдань - знаєш, тут головне не перестаратися. Я журнал "За рулем" перестав купувати через їхні тести з ПДР. Бо там в чи не в кожному номері помилки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
редагнув свій попередній пост, раз тобі слова шановго Грібкоффа мало. Мому не віриш - пофіг.Thug писав: А взагалі вимагаю пруф
мало бути шановного.gribkoff777 писав:MAECTP0 писав: шановго Грібкоффа мало
абаснуй!!!
думаю Thug’у й попередніх 2-х прувів, вистарчить. Баш як притих. А то стверджував що в житті такого не може бути. Забув де живемgribkoff777 писав: MAECTP0,![]()
Кажись такий самий знак на кругу перед Трускавцем, на поворотіц на Дрогобич є
хай це вже воно само пояснює Thug’у що ніякимgribkoff777 писав: Але ОККО тут яким боком?
ага. тому й писав що згоден що організація там поставлена падебільнаму.Thug писав: Дивно те, що знаки показують різний напрямок головної з двох сторін
ОК :) Куди цистерну підкотити?MAECTP0 писав:PS: ОККО, номер фішки кинув в ПП. там пару десятків літрів закинете
то вроді потрібно орієнтуватись на дорожню розмітку, але від недавна в нас ніби прийняли закон що знаки є важливішші від дорожньої розмітки.kapi писав: то потрібно (а що потрібно я забув
та ні я ні ОККО, про останніх вже не впевнений, не вішали такого. вішали дайці.Thug писав: MAECTP0, ти нє прав.
по розмітці дорога йде по колу. а головна звертає. Знак головної показує звідки треба пропускати а не куди.OKurylyshyn писав: то вроді потрібно орієнтуватись на дорожню розмітку, але від недавна в нас ніби прийняли закон що знаки є важливішші від дорожньої розмітки.
Ще у серпні почався істотний ріст гуртових цін на скраплений газ – спочатку на вітчизняний, а згодом і на імпортний. Відповідно, продавши ресурс, придбаний попередньо за дешевшою ціною, ми змушені були купувати дорожчий газ, а отже й підвищувати ціни на заправках. У інших операторів, очевидно, дешевший ресурс реалізовувався повільніше, тому вони ще певний час могли утримувати нижчі ціни, але зараз ми спостерігаємо загальну тенденцію на ринку, при якій автогаз на АЗС дорожчає в цілому по Україні. Крім того, у частини операторів є більше власних потужностей для зберігання запасів скрапленого газу, що теж дозволяє їм довше утримувати нижчу ціну.motor87 писав:ОККО, можете аргументувати причину здорожчання газу? різниця в 55 коп. з конкурентами це нормально?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей