Ну killawatt зараз знову буде нарікати, що коней мало, та й не коні то, а так, кволі віслюки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
якшо ше й не навалив то взагалі красуньчик.Thug писав: але ж не ввалив![]()
![]()
Зараз ми тебе доведемkillawatt писав:та не чіпайте вже моїх поні (за 11 сек до 100 розганяють і на тому дєкую)ну блін, де там мега шпарина я в упор не бачу, якраз на одну машину... і не тошнот я, просто не сракер
Ничего нового... Я год назад в Киеве был - только размер машины и мощный кенгурятник спасали от подобных наглостей. Вроде как опасались связываться. А так - наглеют все через одного. Может и даже больше...Morozov писав: У Києві виродки ще ті...
є, були і будуть.... особливо ті, хто "понаїхало (серія АІ)"Morozov писав: У Києві виродки ще ті...
я з братом києвлянином годинку покатався Києвом,то тримався обома руками і закривав очіMorozov писав: У Києві виродки ще ті...
чув шо фафакання і матюки помагаютьLiuskywalker писав:мінус в карму тим , хто зранку возить дітей до школи , але про якісь мінімальні правила паркування і простої людяності не чув !![]()
Я розумію , погода не дуже , шкода , щоб діти по болоту йшли пішки , але ж, [цензура], не треба робити "їхав-їхав - і став , бо туйка во за рогом школа\садок " . Потрать тих додаткових дві-три хв і припаркуйся нормально !![]()
За останні два дні - 4 чи 5 таких випадків , причому вчора зранку в дощ відтормозився в сантиметрах .![]()
не-аugine31 писав: чув шо фафакання і матюки помагають
Все и так знают что в Адесе адни депилы!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей