Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Лада 2101 1.5 МПСЗ MAYA v2.rev4
- pavlolvov
- Ім'я:Пашка (борода)
- Стать:чоловік
- Номер:21013
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Liuskywalker, та незамічав я таких розбіжностей!? точно знаю що на швидкості 170 він брехав на 15 км (провірено)тойсть реально 155 пофіг на якій резині, на тому ж полонезі! завтра розчинником попробую фарбу стерти і протестувати ! якщо непоможе прийдеться або б\у купляти або координально перетюнінгувати щиток 

2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Re: Моя машина- моя ровесниця!!!
Мене від того спідометра вже хандра
цілий день розбираюсь в чому причина і так її незнайшов.
Спочатку перекинув (поміняв місцями) на двох спідометрах , крутяться легенько і ніде неклинять , зробив тестові заїзди з GPS .Триндять обидва і починають працювати з 30км на год
в реалі швидкість 80 а показує 40 ..
зняв датчик швидкості з коробки і поставив трос напряму -таж фігня
Підставив щиток від 2108 -вроді більш-менш але сильно скаче стрілка .
трос цілий не прокручений на кінцях так само як і датчик швидкості цілий і квадрати під трос цілі.
Якби непрацював або злизало шліци на приводі спідометра в коробці то спідометр взагалі б непоказував би.
Пробував прокручувати сам трос з знятим щитком -непрокручується.
до того як заклинив спідометр в щитку все було в нормі а тепер якась ........!!!!!
І шо дєлать ? Де шукать??? Які думки будуть.

Спочатку перекинув (поміняв місцями) на двох спідометрах , крутяться легенько і ніде неклинять , зробив тестові заїзди з GPS .Триндять обидва і починають працювати з 30км на год

зняв датчик швидкості з коробки і поставив трос напряму -таж фігня

Підставив щиток від 2108 -вроді більш-менш але сильно скаче стрілка .
трос цілий не прокручений на кінцях так само як і датчик швидкості цілий і квадрати під трос цілі.
Якби непрацював або злизало шліци на приводі спідометра в коробці то спідометр взагалі б непоказував би.

Пробував прокручувати сам трос з знятим щитком -непрокручується.
до того як заклинив спідометр в щитку все було в нормі а тепер якась ........!!!!!
І шо дєлать ? Де шукать??? Які думки будуть.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Їздив сьодні по розборках Вазів, шукав щиток якийсь нормальний- все гнильйо і ціни по 150-170 грн
кажуть що нормальних вжо нема і жиги на розбор вже рідко кидають ! а мол нові щитки ніхто неробить
Короче погуглив я і нарив всетаки виробника в Росії , компанія ОАО "Автоприбор" (АП), г. Владимир який виробляє багато чого цікавого в тому числі і щитки приборів.
Кароче плюнув на все і замовив новий !

Короче погуглив я і нарив всетаки виробника в Росії , компанія ОАО "Автоприбор" (АП), г. Владимир який виробляє багато чого цікавого в тому числі і щитки приборів.
Кароче плюнув на все і замовив новий !

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
pavlolvov проверь оба наконечника тросса (вспомни мой вариант ) ни кто не смог определить в чём прикол, пока "мы" не добрались до истинны.Да и потом может действительно после того как ты проверишь всё что касаеться того что вне КПП, лезть уже не посредственно в привод который стоит в КПП ?
З повагою Black.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Black, перевірив всі кінці вони цілі і непрокручені !
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
pavlolvov тогда только привод КПП или сам механизм в приборной доске я больше причин не корректрных данных (пока) не вижу.
З повагою Black.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Black, треба в когось щиток позичити для тестів !
ще таку схемку найшов , мож кому треба
ще таку схемку найшов , мож кому треба

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Re: Лада 2101 1.5 МПСЗ MAYA v2.rev4
Перевірив сьогодні привід спідометра
короче йому гаплик !
Шукаю варіанти або купити б\у у Львові або новий а Польші.
на рахунок щитків - написав мені манеджер що їх в наявності нема і вже давненько.Так шо пральот.
Пс: KASTER заглянь в приват

на рахунок щитків - написав мені манеджер що їх в наявності нема і вже давненько.Так шо пральот.
Пс: KASTER заглянь в приват

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
pavlolvov, візьми десь зіпсутий привід від Полонеза (потрібно тільки корпус) і новий стоковий пивід. За пів години переставиш шестерні. Я так собі зробив, хоча вже домовився про новий в Любліні.
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Поки привід неполучається ніде найти, на даний період напряг швагра пошукати у Польщі
Сьогодні мій Вазик получив довгоочікувану обновку а саме нові свічки Denso IQ20 Iridium на заміну дворічним Bosсh Platinum! Вельми Дякую Black за них !
З роботи до дому недалеко і протестити поки можливості небуло але на холодному двигуні пропали провали і дусіння при наборі швидкості -а це вже величезний плюс.
Також замовив і на днях отримаю реле двірників з механічним регулюванням паузи. хотів зробити сам але порахувавши всі затрати на нього рішив купити готовий , тим більше він коштує копійки порівняно з програмованим.

Сьогодні мій Вазик получив довгоочікувану обновку а саме нові свічки Denso IQ20 Iridium на заміну дворічним Bosсh Platinum! Вельми Дякую Black за них !

З роботи до дому недалеко і протестити поки можливості небуло але на холодному двигуні пропали провали і дусіння при наборі швидкості -а це вже величезний плюс.
Також замовив і на днях отримаю реле двірників з механічним регулюванням паузи. хотів зробити сам але порахувавши всі затрати на нього рішив купити готовий , тим більше він коштує копійки порівняно з програмованим.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
а можна детальніше: що, де па чьом? :)pavlolvov писав: реле двірників з механічним регулюванням паузи. хотів зробити сам але порахувавши всі затрати на нього рішив купити готовий
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- pavlolvov
- Контактна інформація:
MAGYLA, Ось! Ціна на сайті 49.26 ну і плюс доставка!
Значиться так : отримав на пошті релюшку(після вскритія як потім оказалось, вона електронна ) , запакована була в кульочок
+ присутня інструкція . Ззовні акуратна коробочка з шнуром і розємом, нічого екстравагантного
Сама схема в середині нагадує (зібрали як могли ) повний хаос радіо деталей, все таки Українське виробництво як не як -то нашо робити ще плату .Ну да ладно.
В інструкції пише що для сімейства Ваз воно заміняє стандартне реле і ніяких переробок робити непотрібно(тойсть готове до використання), і кріпити її (ту коробочку ) можна в любому місці на двохсторонній скотч.
Я так робити нехотів, бо незнаю як на інших Вазах але в мене моє штатне реле знаходиться в лівій стойці за обшивкою, і дротів буде явно замало.
Тому вирішив трошки вдосконалити її, (благо з паяльником Я на ТИ )
Допаяв метр дроту і вивів регулятор на центральну консоль і прикрутив до заглушки, потім за допомогою пістоля з пластиком позакріплював всі рухомі від вібрації деталі. Впринципі і все. Пауза по інструкції регулюється від 0 до 17 сек -так і є (перевіряв) Ну і фотки тюнінга і установки.
Значиться так : отримав на пошті релюшку(після вскритія як потім оказалось, вона електронна ) , запакована була в кульочок

Сама схема в середині нагадує (зібрали як могли ) повний хаос радіо деталей, все таки Українське виробництво як не як -то нашо робити ще плату .Ну да ладно.
В інструкції пише що для сімейства Ваз воно заміняє стандартне реле і ніяких переробок робити непотрібно(тойсть готове до використання), і кріпити її (ту коробочку ) можна в любому місці на двохсторонній скотч.
Я так робити нехотів, бо незнаю як на інших Вазах але в мене моє штатне реле знаходиться в лівій стойці за обшивкою, і дротів буде явно замало.
Тому вирішив трошки вдосконалити її, (благо з паяльником Я на ТИ )

Допаяв метр дроту і вивів регулятор на центральну консоль і прикрутив до заглушки, потім за допомогою пістоля з пластиком позакріплював всі рухомі від вібрації деталі. Впринципі і все. Пауза по інструкції регулюється від 0 до 17 сек -так і є (перевіряв) Ну і фотки тюнінга і установки.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Fobos, А шо мені говорити ? я колись усь паяв 5.1 для машини (балувався) на монтажній платі і то акуратніше виглядало 

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
+500 ! То просто атас !Fobos писав: я в шоці з того монтажу, ідіоти вже взагалі обнагліли.

Добре, що Павло - любознатєльний і спочатку вирішив зирнути, що там , ну і врезультаті всьо пролив термопістолетом , тому в нього прослужить

А хто поставить неглядя? На місяць максимум тої пайки там

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
а на якому сайті брав?pavlolvov писав: Ось! Ціна на сайті 49.26 ну і плюс доставка!
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
- pavlolvov
- Контактна інформація:
MAGYLA,
тута-
http://autoskladinua.zakupka.com/p/1427 ... rom-pauzy/
Кстаті сьогодні була нагода в повній мірі його протестувати -дуже класний девайс + онлайн регулювання без ніяких лишніх програмувань, лише регулятор крутанув і на маєш,це стосується як інтенсивно рухається авто і як інтенсивно падає дощ.
тута-
http://autoskladinua.zakupka.com/p/1427 ... rom-pauzy/
Кстаті сьогодні була нагода в повній мірі його протестувати -дуже класний девайс + онлайн регулювання без ніяких лишніх програмувань, лише регулятор крутанув і на маєш,це стосується як інтенсивно рухається авто і як інтенсивно падає дощ.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- slim_painter
- Ім'я:Тарас
- Номер:08
- Контактна інформація:
Блiн! Саме таке, з крутiлкою я i хотiв, а ти менi то програмоване порадив
- pavlolvov
- Контактна інформація:
slim_painter, нерадив а скинув ссилки для роздумів! Ти вже дорослий і рішення приймати тобі
http://autoskladinua.zakupka.com/p/1427 ... reg-pauzy/
Взагалі то скидав 3 ссилки , для ознайомлення (бо сам почав гуглити в неті) Заходиш по тій ссилці що я тобі кинув (там твоє реле) опускаєш сторінку вниз і в лівому нижньому кутку знаходиться оце друге реле яке купив я ! нічого складного, просто деколи тре погуглити і подивитись які подібні товари ще є !
Я шукав найдешевше і з крутілкою(як би незнайшов то зробив би сам як на цій ссилці
http://www.semerka.info/content/regulir ... histitelya
там всього треба 2 резистора і один регулятор

http://autoskladinua.zakupka.com/p/1427 ... reg-pauzy/
Взагалі то скидав 3 ссилки , для ознайомлення (бо сам почав гуглити в неті) Заходиш по тій ссилці що я тобі кинув (там твоє реле) опускаєш сторінку вниз і в лівому нижньому кутку знаходиться оце друге реле яке купив я ! нічого складного, просто деколи тре погуглити і подивитись які подібні товари ще є !

http://www.semerka.info/content/regulir ... histitelya
там всього треба 2 резистора і один регулятор

БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
- pavlolvov
- Контактна інформація:
Сьогодні найшов привід спідометра на 15 зубів хоча треба 16
Неможу найти інформацію по тим приводам , ні класифікації ні які шестерні стоять на вторинних валах в коробках, Знаю що на 16 зубів має бути 7-ми західна шестерня на вторинному валі а яка має бути на 15 зубній хз
Хотя VETERAN каже ( і на базарі дідок казав ) що можна ставити і 15 зубну на 7-ми західну, єдине що спідометр буде прибріхувати трошки , саме більше
що ЖМЕ шоб шестерні співпали і неполамало бо то буде капець.Так що завтра коробка додолу і оглядини з установкою.

Неможу найти інформацію по тим приводам , ні класифікації ні які шестерні стоять на вторинних валах в коробках, Знаю що на 16 зубів має бути 7-ми західна шестерня на вторинному валі а яка має бути на 15 зубній хз

Хотя VETERAN каже ( і на базарі дідок казав ) що можна ставити і 15 зубну на 7-ми західну, єдине що спідометр буде прибріхувати трошки , саме більше
що ЖМЕ шоб шестерні співпали і неполамало бо то буде капець.Так що завтра коробка додолу і оглядини з установкою.
БК2"www"Bluetooth
БК2"www"Bluetooth
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей