ОККО писав: Вже є наступне завдання.
Оскільки ви навряд чи інші теми читаєте - продублюю. У вас помилка в завданні - знаки головної дороги неправильні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
тоді це здц, співчуваюtelko писав:Саме так і було...cat-yellow писав: Тобто, що заправити 95-им, потрібно було, щоб - помилився заправник і зняв не той пістолет, помилився касир і включив 95-ий в той час, коли йому сказали - "дизеля на 400 на Х колонку".
Недавно говорив з знайомим, забрав вже авто з СТО, злили бензу, все прочистили і поміняли фільтр, залили соляру і авто поїхало. Заправка всі витрати відшкодувала.cat-yellow писав: тоді це здц, співчуваю
16.09 21.30-22.30(всі пункти були відвідані в період між першим і другим чеком) я був в червоній кофті з капюшоном на чорній машиніОККО писав: Ви могли б назвати дату та приблизний час візиту на цю АЗС?
їй певно півроку всього, а ти кажещ "весь час"mazhor_chik писав: Весь час заправляюсь на ОККО як на Білогорщу
Так уже давноcat-yellow писав: Myself, ну то піди собі набір для барбекю купи за фішку
думаю шо нормально, бо походу, вони мають заміряти об'ємну вагуAnGeL писав:я разок був, хотів залити 92, але сказали шо бензовоз заливає якраз і 92 не канає, мусів заливати 95. то нормально шо під час зливу не можна заправити даний вид бензину, чи мене просто розвели на дорожчу бензу?
то навіть якби можна було б то я не заливав биBrudas писав: воно все там скаламучене
Не розумію що не так. Головна йде по горизонталі оминаючи клумбу.Thug писав:Оскільки ви навряд чи інші теми читаєте - продублюю. У вас помилка в завданні - знаки головної дороги неправильніОККО писав: Вже є наступне завдання.![]()
Похибка, яку допускає Держстандарт становить до 0,5% від об’єму, що заправляється. Але у виробника встановлених у нас ПРК еталоном вважається 0,25%. Вона не завжди від'ємна і частково залежить від температури пори року.Babak писав:ппс: що вважається нормою по "недоливу"?
Ні, за інструкціями відпуск злитого палива можна починати за 40-90 хв. після зливу. Тож Вам правильно сказали.AnGeL писав:я разок був, хотів залити 92, але сказали шо бензовоз заливає якраз і 92 не канає, мусів заливати 95. то нормально шо під час зливу не можна заправити даний вид бензину, чи мене просто розвели на дорожчу бензу?
ОККО писав: Не розумію що не так. Головна йде по горизонталі оминаючи клумбу.
Мав на увазі шо весь час на ОККО заправляюсь, а від коли появилась заправка там на повороті - то вже там.... :)Myself писав: їй певно півроку всього, а ти кажещ "весь час"
здоров був і нині.Thug писав: Іншими словами - головна дорога мусить бути вказана однаково з усіх напрямків![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість