BOXER писав: вирвати зуб - думаю 150Є вистчило би на бідній Сицилії
мені в Болгарії вистачило 50 євро

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: вирвати зуб - думаю 150Є вистчило би на бідній Сицилії
Jarevych писав: мені в Болгарії вистачило 50 євро
Sluva писав: і мого благословення
А я то ше коли казав, але хто б то слухавBOXER писав:ну от попав би я на ту франшизу, так шо страховки без франшиз то дєло, з франшизою то х-ня :)
Thug писав: NE0, по-моєму, ти шукаєш собі клопоти не парся
andriy_zab писав: +1Також маю новий паспорт. Ніхто навіть не питався чи був старий паспорт, чи є відмітка.
підтверджуюmysha писав: не дуже хочуть пропускати, на Раві принаймні, ну тобто пару грн треба дати
то таке як тимчасовий жовтий талончик (колись мав такий) чи шось інше? Казали просто шо по жовтому вже теж не хочуть пропускати....veresen писав: Маю тимчасовий реєстраційний паспорт
Байки. Якраз по них і мусять пускати згідно законодавства, але повторююсь 3 рази перетинав кордон через краківець і шигені (тобто 6 разів якщо в дві сторони) і не показував жовтий талончик. Просто закордонний паспорт і тех паспорт і все, і ніхто навіть не вякнув за тимчасовий тех паспорт.mysha писав: Казали просто шо по жовтому вже теж не хочуть пропускати....
МЗС Польщі повідомляє, що доручив своїм консулам видавати українцям більше шенгенських віз терміном на 2-5 років. Відповідно, наших громадян просять вказувати більші терміни в анкетах, які подають для отримання віз.
Наразі українці скаржаться, що максимальний термін, на який вдається відкрити візу, - це рік.
В польському консульстві у Львові пояснили, що все залежить від дат: якщо людина просить візу на рік, правила забороняють видати документ, наприклад, на два роки.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей