Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1BOXER писав: якшо там суцільний потік, а йому таки треба направо повертати, то він ж поворот включив, не підрізав різко, почекав поки місце даш...
ти додав газу, а не пропустив, й;?:;;"ний стидkillawatt писав: Так я пустив же ж
також не правильна позиція, імхо.mysha писав: в європі включиш поворот і водій позаду гальмує, щоб пропустити,
+1ugine31 писав:також не правильна позиція, імхо.mysha писав: в європі включиш поворот і водій позаду гальмує, щоб пропустити,
власне не повернув з лывого ряду направо а завчасно перелаштовувався.killawatt писав: водій хонди перелаштовувався з третього ряду для повороту направо.
ну там могло бути далеко не выльно й выд доъхав быльш менш до свого мысця й почав проситись. а не зробив то завчасно за 2-3 повороти й тим самим заважав виїжджати/заїжджати іншим.killawatt писав: не вилітав на швидкості як він з увімкненим поворотом, а потихенько погасивши швидкість, увімкнувши поворт,переконався що позаду вільно і аж тоді поїхав би собі...
+1 там крім поваги, ще й їздять тверезо, без "провтиків"..Felix писав:+1ugine31 писав:також не правильна позиція, імхо.mysha писав: в європі включиш поворот і водій позаду гальмує, щоб пропустити,
мене харить як тут понаслуховувалися чогось і пишуть шо мол в Європах і то і сьо... нема там такого
Просто там є більша повага один до одного, але такогопоголовного - включив поворот і мене зрау пропустили нема
сперечатись не буду. тобі виднішеkillawatt писав: і поворотнік він включив при обгоні мене, видно згадав, що йому направо
от це ключовий момент - бо насправді розуміння "місця"- то тонка грань в релаьності між дистанцією і достатністю місця...mysha писав: під час руху газувати шоб часом хто не вліз, коли є місце,
от тут все і міняється. Просто відразу уявляється ситуація з суцільним потоком, і тут твої дії були б не найкращі з моєї точки зору. Тому і написав трохи різко, бо такого не підтримую, але так як не було машин то так дійсно не робиться. Ладно, то такеkillawatt писав: вечір суботи зазвичай не загружений в центрі, я бачив хондовода в заднє і бокове дзеркало - позаду мене машин не було
То Піонєр, той шо Тарас... Є в нас тут на форумі.. Мда, я також не раз бачив як він ліхачив...veresen писав: На світлофорі, який повертає на ліво з Сахарова до гуртожитків політеху, обігнав всіх на червоне світло виїхав на колію і стояв пропускав з княгині ольги. Потім таки поїхав на червоне.Потім перед стрийською повертав наліво до Фуршету, та так повернув, що зустрічний ланос наклав кірпічів, через те що чуть не влупився в нього.
просто ти нєправ був в тій ситуаціїkillawatt писав: п.с. мабуть надалі утримаюсь від таких відео, а то реакція бурна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей