Могли і ще як варіант пустити автомобілі тої полосою, там же даішник стояв і міг регулювати, але це ж тупоголові, вони не встані додуматись до такогоVusiko писав: Хіба не можна зі сторонр автобусів підїжджати?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Могли і ще як варіант пустити автомобілі тої полосою, там же даішник стояв і міг регулювати, але це ж тупоголові, вони не встані додуматись до такогоVusiko писав: Хіба не можна зі сторонр автобусів підїжджати?
ну це ж регулюючі стовпці. хіба нє?! спецон щоб широкі авто не займали весь тротуар. А от малим можна.КІО писав: Яким це ж потрібно бути дал....бом щоб заїхати на тротуар який огорожений стовцями
Я так зрозумів, що це відео тої самої події,Vusiko писав: то ж та сама що її забирали на минулій сторінці
Велодоріжку на відремонтованій вулиці заставлять стовпчиками
◦ Новини
16.09.2013 21:07
Як зазначив під час брифінгу міський голова Львова, сьогодні для проїзду відкрили вул. Січових Стрільців.
Роботи на дорожньому покритті та велодоріжці вже закінчити, опісля відкриття тут також встановлять обмежувачі руху, повідомила прес-служба Львівської міськради.
«Родзинкою вул. Січових Стрільців є велодоріжка, і це збільшує комфорт цієї вулиці. Сьогодні її відкриваємо для проїзду, стовпчики будемо доставляти в процесі, тому що важливо поважати пішоходів та велосипедистів.
Коло 10-ої спускався, якраз хлопака сідав за кермо того тазічка. Я в нього запитався, чи він нормально себе чує з таким паркуванням, а він відповів стандартною фразою"я йно на пьЄть мІнут"serega_l1 писав: Вранці біля 9 год. на Крушельницької якесь тупе створіння в самому низу вперло свою какашку ВО4133ВВ раком так, що дві полоси зливались в одну.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей