Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
Володя пропонує журналісту китайський алкотестер, а як замітив камеру то відразу його заховав, поведінка у інспектора як у дитини

Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
І знову журналісти просять скласти на них протокол а інспектори чомусь категорично відмовляються причому по їхнім словам вони мають відео з реєстратора із зафіксованим порушенням

- pikach00
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Мене от цікавить звідки стільки часу у тих мажориків щоб постійно кататись і діставати дайців?
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Мають якийсь свій бізнес, до прикладу 5-6 перукарень по місту. І що ти думаєш їм робити, коли бізнес працює, поставки налагодженні, робочі працюють, гроші капають.pikach00 писав: Мене от цікавить звідки стільки часу у тих мажориків щоб постійно кататись і діставати дайців?
Від бєздєлія думаю і ти б їздив доставав дайців, або ще якоюсь фігньою займався.
Як то кажуть кожен шукає развлікалово по своєму смаку. Хтось план курить, хтось на апаратах сидить, хтось баб чпокає, а хтось дайців тролить ))
^_^
- puzzo
Так а чьо? Думаєш вони на Литовських тачках мало бабла підняли?pikach00 писав:Мене от цікавить звідки стільки часу у тих мажориків щоб постійно кататись і діставати дайців?

-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
а ви помітили КОЖНОГО разу нова автівка...
Таурег, мерс джип, мітсубісі аутлендер новий, якась легкова...
За Порошенка !!!
- ugine31
- Ім'я:Євген
- Контактна інформація:
та нєєє, стабільно одні й ті самі машини, в основномуkapi писав:а ви помітили КОЖНОГО разу нова автівка...
- Yuzer
- Ім'я:Yuzer
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Спокійно, без хамства. За манеру спілкування "плюс" обидвом - і інспектору і водію
P.S. Для тих, хто зараз буде писати, типу "чи не легше було на 30 сек. показати документи і поїхати далі" - Ну має чувак час і натхнення, то чому б не потролити, врятувавши тим самим декілька інших водіїв від взятки :)

Рецепт борщу по-чоловічому: Береш 55кг жінки і ставиш біля плити на 40хв до повної готовності борщу
-
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 3 рази
Як говориться щоби кожного разу не тратити по 30сек, краще декілька раз потратити 10хв.
За Порошенка !!!
Причому не обовязково, що зупинка затягнеться довше тих же 30 секунд:Yuzer писав: типу "чи не легше було на 30 сек. показати документи і поїхати далі"
Довів наступну справу до логічного завершення, можна поділитись матеріалами)
Одного чудового дня в поле зору реєстратора попала службова машинка, водій якої не користувався покажчиками поворотів, поки не зрозумів, що за ним "хвіст"
Авжеж можливо не у тому розділі створив тему, так як на відео спілкування на цей раз не буде, але все ж)
Для початку направив запит, щоб дізнатись на кого писати заяву: Хто такі, маємо: По даному факту була направлена Заява начальнику ХМВ УМВСУ: Отримана відповідь: Ну і, як вже ввійшло в систему, запит на копію наказу по Дисциплінарочці: Сам Наказ: Авжеж пану Присліцькому В.С. (безпосередньому нач. ДАІ) вже не вперше вказано і попереджено, що до нього також будуть застосовані дисциплінарні стягнення, та й зауваження ДАІвцю-водію мені мало, але розуміючи, що більше по цій справі я не вижму, а лише витрачу свої гроші, час та нерви, тому на цьому для себе вважаю її закритою.
Вдячний, за відносно об'єктивний розгляд моїх заяв начальнику ХМВ УМВСУ Птащуку В.К. (тьху-тьху-тьху, щоб не наврочити)
І мені не треба зайві позови писати, і йому репутація не псується покриванням порушників.
Вдячний за увагу
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Ось подивись в цій темі на сторінці viewtopic.php?f=12&t=35042&start=380 ролік від Morozov Вів, 10 вересня 2013, 20:16pikach00 писав:Мене от цікавить звідки стільки часу у тих мажориків щоб постійно кататись і діставати дайців?
Коли Білорус сідає в Туарег до Віталіно у нього ззаду до потолка машина забита товаром... Збоку Одеса тому 1000% що у нього свій бізнес і не малий, бо Туарег не 30 к. коштує :)
ДК змусили даі доправити на арештмайданчик автомобіль облавтодору м. Одеса :
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
ДК сцикуни
http://v-variant.lg.ua/region/65654-nov ... ugank.html
pikach00,
Це не ДК !
Цей роман з Луганська вже давно не є, та і ніколи не був журналістом дк, сам собі зробив посвідчення і через якийсь час сам його порвав
Це персонаж, який заслуговує на зневагу більше ніж сучасне даі...
Це не ДК !
Цей роман з Луганська вже давно не є, та і ніколи не був журналістом дк, сам собі зробив посвідчення і через якийсь час сам його порвав

- mikenat
- Контактна інформація:
pikach00 писав: ДК сцикуни
Не судите да не судимы будете.Morozov писав: Це не ДК !
Комментарий самого Романа -
От себя - у меня лично больше доверия как раз Роману, харьковчанам, Косенко чем Шапошникову, Жуковеню а уж тем более быдло - Дзындзе. ИМХО.НЕКОТОРЫЕ КОММЕНТАРИИ УДАЛЕНЫ ПО ПРИЧИНЕ НЕ ДАЛЕКОГО УМА КОММЕНТАТОРОВ!!! А ИМЕННО ХОЗЯИН: МАШИНЫ 100% ДРУГОЙ ЧЕЛОВЕК, ПОДЧЕРКИВАЮ ХОЗЯИН !!! ПРИ ЧЕМ НЕ "С ПРОСТЫМИ" РОДИТЕЛЯМИ, ТАК ЧТО ПОКА НЕТ ТОЧНОЙ ИНФЫ КТО БЫЛ ЗА РУЛЕМ, ТУТ ГОВНО СРАЧЬ РАЗВОДИТЬ НЕ ПОЗВОЛЮ!! ДЛЯ ЭТОГО СУЩЕСТВУЕТ БЫДЛО-САЙТ, КОТОРОМУ НАСРАТЬ НА ПРАВДУ, А ЛИШЬ БЫ ПРОПИАРИТЬСЯ: roadконтрол.org.ua !!!
Черговий шедевр від Львіського даі, про істрорію із доставкою товару на Площу Ринок, розгляд справи у адмін практиці проводить інспектор який і складав цей протокол, тому розгляд справи тривав аж декілька секунд
далі буде...

далі буде...
- Maniak716
- Ім'я:Петро
Morozov, викладеш продовження якщо буде...
- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
інспекторе, інспекторе .... клоуни
пацаниващерібята, всьо рішають, прокуратуру, суд)) безабідні, білі і пушисті!
пікач, кидав десь тут ссилочку - https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater

пацаниващерібята, всьо рішають, прокуратуру, суд)) безабідні, білі і пушисті!
пікач, кидав десь тут ссилочку - https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість