шо мені кожен висір аправіргати?Ziro-cool писав:Felix, аправергні!!!!
я рік їздив на такій актасі і добре знаю шо говорю - і маю свої висновки по ній
а якшо хтось не сагласін - так флаг в рукі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шо мені кожен висір аправіргати?Ziro-cool писав:Felix, аправергні!!!!
Ziro-cool писав:sapphir, передивився ссиль, нічьо такка,
але шось підозра шо після того як то була чиясь службова-робоча машина, то стан далеко від ідеального,
в цілому гарна....
Ziro-cool писав:ну може й так,
то шо вона комфортна і моцна то факт, а так то треба дивитися і не інакше.
не купуй Е39. Он в мене є, нашо тобі тогоOleshka писав: мене вот від Е39 відраджують люди які займаються машинами
от шо за брєдZiro-cool писав: сучасні 250 сильні тачки з ГМО
так ШО ти можеш позволити, якшо на 250-сильну тачку ставиш ГБО?Ziro-cool писав: чому не мона їздити по місту 200-тьма конями, якшо я можу собі таке позволити, то чому ні
турбіна і газBOXER писав: якшо на 250-сильну тачку ставиш ГБО?![]()
я собі може позволити і 300 сил бензою годувати, але навіщо,BOXER писав:от шо за брєдZiro-cool писав: сучасні 250 сильні тачки з ГМОбрати 250-сильну тачку, базарити
так ШО ти можеш позволити, якшо на 250-сильну тачку ставиш ГБО?Ziro-cool писав: чому не мона їздити по місту 200-тьма конями, якшо я можу собі таке позволити, то чому ні![]()
заправляти газом? дааа, багато можеш позволити собіот від життя "не по средствам" і кружать наші люди вічно якусь хєрню, а інші на тому заробляють
+1 -тут нема куда дітисяFelix писав: дороговизну обслуговування бімера чи про велике споживання паливо іншими машинами і скажу тобі одно (воно вже в принципі в голосуванні видно) - бери актаху на дізелі
турбіну газом не годують .згорить [цензура] .бо в газу температура горіння вища то одне .друге гбо треба ідеально настроїти під турбіну щоб хоть на пів сили їздитиZiro-cool писав: я собі може позволити і 300 сил бензою годувати, але навіщо,
andriy320e30 писав: турбіна і газ -смерть мотору
andriy320e30 писав: турбіна і газ-смерть мотору
andriy320e30 писав: турбіну газом не годують .згорить [цензура] .бо в газу температура горіння вища то одне .друге гбо треба ідеально настроїти під турбіну щоб хоть на пів сили їздити
Андрій, шо за чос?Ziro-cool писав: норм газ треба ставити, розрахований для турбо,
а то ставлять барани на 1.8т газ розрахований для 1.8-2.0 атмо.![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість