Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так він ж написав:axel писав: Ти вже просто забув як їхала Е38. Візьми в когось і проїдься, Пассат програє... і то дуже навіть сильно
cat-yellow писав: їде гірше (динаміка)
для є38 то нормальноcat-yellow писав: 11к грн на ходовку в БМВ притому, що вона не була моцно вбита!
я так розумію - треба приїхати в неділю на драг Пасатом, дати порулити Остапу і БМВістам :)cat-yellow писав: крім того, пасати з пакетами погані дороги не рівня тим, які без них... в мене почті low-rider, м"який - бомба просто, ще ніколи я такого низького пасата не бачив ніде.... керованість і комфорт - ляля! от ви би проїхались, поміняли би думку...
їздив на пасаті б5+ десь рік і на є39 525 тдс .то 5 комфортніша була набагатоcat-yellow писав: B5 - я дуже точно знаю те, про що пишу
Я на своїй А5 за останні 3 роки по ходовій ось що міняв:Rosko писав:cdrom, ага і їздити як на табуретці та? чи літати по ямах щоб хоть якось комфортніше було? але після того вона явно дешевшою не буде тому що ходовку 2 рази тре буде поміняти в той час як в інших тільки раз. Машина то може хороша але не за такі гроші. ІМХО
слабенька .недавно їздив .краще напевно дизель тодіcat-yellow писав: кщо бабла не дуже багато - Superb, але на євро-ходовці 1.8T
допи гуд, але кубатура трохи овощна.... для другого авто в сім"ї не думаю, що це хороший варіант, для першого - обсуждаємо, але я в цінах не шарюpuzzo писав: гольфа 2008 року, 9 місяць, 1.6, мех
Двигун, слабуват, але, в плані надійність, вартість обслуговування, двигун, самий перевірений зі всіх ваговських.cat-yellow писав:допи гуд, але кубатура трохи овощна.... для другого авто в сім"ї не думаю, що це хороший варіант, для першого - обсуждаємо, але я в цінах не шарюpuzzo писав: гольфа 2008 року, 9 місяць, 1.6, мех
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей