І нашо ті дві лінії придумали, якщо нікому не заважаєшAndrewK писав: ой да ладно...
кому він заваджав?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І нашо ті дві лінії придумали, якщо нікому не заважаєшAndrewK писав: ой да ладно...
кому він заваджав?
для інформації, як я підозрююweber писав: І нашо ті дві лінії придумали, якщо нікому не заважаєш
"мілий, а у меня двє палосачкі" (с)AndrewK писав:для інформації, як я підозрююweber писав: І нашо ті дві лінії придумали, якщо нікому не заважаєш
бугагаAndrewK писав: накрайній варіант колеса до інвалідної коляски вже має, най си їде
може в нього гальма відмовили або педаль газу заклинула! В мене колись на дев"ятці тросик газу з кріпленням відкрутився і машина собі газувала :) Такшо всяке буває...-kesheme- писав:В суботу їхав на мотику, з Широкої повертав на Планерну, то маленький провулок між секондом і базаром. Перед мною туда ж повертає 2109, обидва з включеними поворотами стоїмо, пропускаємо зустрічні. Тут нас по зустрічній з зажатим фа-фа обганяє вишневий віто пассажир, в останній буді. Вважаю такий обгін вершиною ідіотизму.
topper писав: може в нього гальма відмовили або педаль газу заклинула
Норм чувак їхав, що важко пустити?killawatt писав: і шо ви думаєте, ізя повернув направо перелаштувавшись з! 3-го ряду
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 25 гостей