Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відпочинок у Карпатах!
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
serega_l1, в східниці я був в трьох синах і респекті - респект більше сподоався своєю затишністю. Їздив через дрогобич, але борислав і далі - повна ж о п а
- minister
- Ім'я:Влад
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Відпочинок у Карпатах!
хотів би на вихідних поїхати на Синевір, підкажіть, будь ласка, яким маршрутом краще добиратися? може якісь контакти для поселення?
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Львів-Стрий-Нижні Ворота-Воловець-Пилипець-Міжгіря-Синевирminister писав: яким маршрутом краще добиратися?
Альтернативний шлях через Вишківський перевал,Вигоду і на Долину наскільки знаю розвалений в хлам
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Sluva
контактів не маю,але там на самому озері був якийсь готельчик,думаю це вже не сезон малоб бути вільно і не дуже дорогоminister писав: може якісь контакти для поселення?
- minister
- Ім'я:Влад
Sluva, дуже вдячний за інформацію.
- Borya
- Ім'я:Andrian
- Контактна інформація:
А порвати Боржавський хребет ніхто не бажає, зі Львова 180 км в одну сторону, і більше 30 км сам хребет, старт з Воловця на Великий Верх (1598 метрів) і гора Стій (1681) все проєзжабєльно, проходжабельно ночівля з палаткою на вершині саме то, єдине що палатка повинна коштувати як хороша турбіна

Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! 

- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Маршрут 30км чи скільки? Багато "вверх-вниз" ходити?Borya писав: і більше 30 км сам хребет, старт з Воловця на Великий Верх (1598 метрів) і гора Стій (1681) все проєзжабєльно, проходжабельно ночівля з палаткою на вершині саме то, єдине що палатка повинна коштувати як хороша турбіна
volleyball.lviv.ua/blog/
- Borya
- Контактна інформація:
Yelik, Ну старт з Воловця до Великого Верху 13.7 км, пішком 4-5 годин, вєлом 2.5-3 години, моторпіциклє десь до години, в залежності від погоди в попередній день
машиною троха більше, поляки бувало за 1-2 години виїзджали, там просто є дві непроїзжабельні ділянки, лісовози розбили дорогу в каку. Їздив туди любим транспортом, навіть гусеничним трактором, вопшем екстремалив в любу погоду
По хребту можна кататися на всі чотири сторони, Боржавський хребет йде ніби хрестом, вооот. Якщо шо то можна буде компанією туда навідатись, за рік буваю до 10 раз і більше, ну змагання там і просто відпочити 
Дооо, з Воловця до Великого Верху то весь час в гору
а там по хребту то вже так вверх-вниз, я тими жопєсами з перепадами висоти і температур не страдаю, я просто ненавижу ті жопеси
в горах де нема доріг і хмари чіпляються за комір, ця річ має лишню вагу + ніколи не працює
там буває що мобільного звязку по 3 дні нема від наших горе операторів, а в роумінгу пажалуста, штук 15 оператів, звони нехочу 

Дооо, з Воловця до Великого Верху то весь час в гору

- Yelik
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Я думав, мається на увазі піший похід. Але все одно 14км, це не маршрут, тим більше з палаткою, хіба є непереборне бажання поносити палатку пів дня на горбі :santaa) .
volleyball.lviv.ua/blog/
- Borya
- Контактна інформація:
Yelik писав: Я думав, мається на увазі піший похід. Але все одно 14км, це не маршрут, тим більше з палаткою, хіба є непереборне бажання поносити палатку пів дня на горбі .

Найбільше задоволення можна получити з даунхільних трас, там реальні поцани і дєвки з стальними жолудями

Так що для мене не має різниці на чому мандрувати в гори, головне сам процес

Дооо є ше шикарніші місця це Осмолода

Так що якщо є бажаючі то я практично завжди за, правда в мене темп веласіпєдіста в горах, але правило є правило, завжди рівняємся на слабшого учасника

- Borya
- Контактна інформація:
[quote="Felix"] хотів би на вихідних поїхати на Синевір, підкажіть, будь ласка, яким маршрутом краще добиратися? може якісь контакти для поселення?
Ось приблизно машинерією можна по нашому веломаршруті проїхатись, заночувати там можна якшо є палатка прямо перед озером за 1 км є прибрані полянки, маршрут описаний Sluva майже співпадає з нашим, єдине шо ми вискочили в вєлами в Славське. якшо на 2 дні їхати то можна заночувати другу ніч на водосховищі, там можна полазити по тунелях старої дамби, ну і просто відтянутися в холодній прозорій воді. Десь так воно виглядало
http://velomax.com.ua/forum/index.php?s ... 5%E2%E8%F0
Ось приблизно машинерією можна по нашому веломаршруті проїхатись, заночувати там можна якшо є палатка прямо перед озером за 1 км є прибрані полянки, маршрут описаний Sluva майже співпадає з нашим, єдине шо ми вискочили в вєлами в Славське. якшо на 2 дні їхати то можна заночувати другу ніч на водосховищі, там можна полазити по тунелях старої дамби, ну і просто відтянутися в холодній прозорій воді. Десь так воно виглядало
http://velomax.com.ua/forum/index.php?s ... 5%E2%E8%F0

-
- Ім'я:Ярослав
- Контактна інформація:
Я відпочивав в котеджах Скита, що знаходяться в Ворохті. Мені там все сподобалось, а найбільше це низька ціна , та класний сервіс. Там є і більярд і теніс, басейн, баня, домашнє харчування, альтанки, качелі, одним словом все що необхідно для відпочинку. Скита у Ворохті
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
slavik0709 писав: Я відпочивав в котеджах Скита, що знаходяться в Ворохті. Мені там все сподобалось, а найбільше це низька ціна , та класний сервіс. Там є і більярд і теніс, басейн, баня, домашнє харчування, альтанки, качелі, одним словом все що необхідно для відпочинку. Скита у Ворохті
slavik0709 писав: Звідки: Ворохта

Блекджек і все таке!)
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Babak то не реклама то так

- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Borya писав: єдине що палатка повинна коштувати як хороша турбіна
маю таку за 200 грн., тіпа "від комарів", підійде?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Хто знає якісь норм точки щоб був басейн з сауною і спортзал? Виявилось що мушу до кінця місяця відпустку взяти бо пропаде 

- Sluva
а шо немона так добазаритись,що ти типу пишеш заяву зараз,але продовжуєш ходити до праці,а потім собі коли тобі буде зручно відгуляєш ті дні?pikach00 писав:Хто знає якісь норм точки щоб був басейн з сауною і спортзал? Виявилось що мушу до кінця місяця відпустку взяти бо пропаде
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Sluva, така політика партії. Якщо нема робочої потреби, відпустку мусиш відгуляти. Просто затягнув задовго :)
-
- Контактна інформація:
Я минулого року шукав з басейном в районі Славська. Це просто жесть була - одним словом нічого нормального не знайшов, а плавати в басейні 10*10 де торчить 100 голів як поплавки - не захотів.
Може нарешті вони зрозуміють, що тепер люди до них поїдуть, а не в Крим і буде вже краще.
Може нарешті вони зрозуміють, що тепер люди до них поїдуть, а не в Крим і буде вже краще.
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Ага, ціни піднімутьDemyan писав: Може нарешті вони зрозуміють, що тепер люди до них поїдуть, а не в Крим і буде вже краще.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей