Соляра в них класна, тільки їздити до них трохи далекувато(я постійно в центрі).BOXER писав:а де є ті Шелл заправки? спробував би соляри їхньої
Заправляюсь на Укрнафті, впринципі машина їде нормально, розхід теж.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Соляра в них класна, тільки їздити до них трохи далекувато(я постійно в центрі).BOXER писав:а де є ті Шелл заправки? спробував би соляри їхньої
"Проїхатися"... ппц... "побачемо"Zhygan писав:взято з Львівського клубу БМВ:
а можна ще для початку зібрати скільки зможем народу і проїхатись містом з акцією протесту для початку може ше люди підтягнуться хоть народ побаче шо є небайдужі люди на довбані ціни можливо списатися з київським бмв клубом можливо вийде одночасно проїхатись вони в себе ми в себе...в нас не тількі бмв клуб є і інші можна ше бажаючих з інших клубів попідтягувати недумаю шо там байдужі всі ...пару людей всеодно назбирається ...ну хочаб для початку а там побачемо ... хто за ?
та ясно, що ніхто не змушує. Я не про це, а про те, що це доволі безглуздо їздити кругами, палити бензин і при цьому вимагати пониження цін на той таки бензин. До кого донести інформацію хочете? До таких як ви водіїв? Вони знають, скільки бензин коштує. І ви ще й зайві корки створите на дорогах, що теж не дуже економить бензин. Ні ваш, ні інших водіїв.Zhygan писав:якшо тобі жалко бензину і часу тебе ніхто не заставляє, ні так ні!
а хто як пише то вже хай сам рішає собі, ти ж суть зрозумів!
Ч/б принтер зараз доступний кожному. Надрукувати по одній букві на листок, видати кожному "активному" по букві і поставити в ряд. Синхронне вигукування гасел натовпом справляє більше враження ніж гучномовець.Zhygan писав:вийти з певними закликами, такими як описано на початку теми, але для того потрібна серйозна організація, просто зібратися не поможе, хоча б якийсь плакатик і гучномовець)
Аналогічно...а може навіть і більше.Правда ще іноді шеллNickS писав:Вже два роки підтримую акцію, заправляюсь тільки на GFC , а за Львовом то на Лукойлі
Thug писав:прокататися в машині містом значно веселіше
в мене на 92-му окковському з любінської дьоргається ппц 2 рази з гострох необхідності там заправлявся ще й 2-м пісял чого дьоргалась і троїлаcat-yellow писав: а в мене Таврон вийожується останні 2 дні (заправився останній раз на ОККО).
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей