отже маємо таку ситуацію, слід зробила бруківка, яка падала з їдучої назустріч машини
візуально воно мене не хвилює, але питання, чи буде ржавіти?
що робити?
п.с. рівняти не пропонувати. цікавить бюджетний практичний варіант, щоб не ржавіло лише
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
andriy320e30 писав: якшо є голий метал то підкрасити фарбою -продаються в таких баночках як до нігтів
можна заправити в балончик на Кривчицяхоксана2013 писав:andriy320e30 писав: якшо є голий метал то підкрасити фарбою -продаються в таких баночках як до нігтів
чуть-чуть видніється метал. підкажіть де купити фарбу в малесенькій баночці?
там менше, просто купляти "карандаш" чи ще щось я би не радив, а так підбереш фарбу і хай буде собі про запас(тьфу-тьфу-тьфу).оксана2013 писав:а балончики менше 400 мл бувають? нашо ж мені стільки
там 50мл .балончиком краще нетреба щоб потім пів машини не красити)оксана2013 писав: нашо ж мені стільки
в поганому 100% . глазуріт на таманські -один з найкращих підборів .або найкращий зі всіх де я брав за 10 років. є два варіанти - дешево підмазати так як я казав -до 50гр.дорого-витянути підготовити покрасити вийде десь 600г з фарбоюоксана2013 писав: може в поганому місці підбирала, незнаю
треба пізмазати легенько де метал видно бо зігниє [цензура]Kost писав: або не рухати взагалі)
Kost писав: або не рухати взагалі)
то продаються автомобільні фарби такі в баночках.хоча ідея нормальна там компоненти похожіmazhor_chik писав: лаком для нігтів і не парся...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей