а вот в тебе я не побачив ніфіга ти пів кола боком не можеш проїхати=)
за то в тебе кут є

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Георгій це був і буде людина легенда, нажаль його більше немає з намиRomK0o писав:парні ,ви забули ,що 80% залежить не від авто ,а від майстерності
Як приклад 3.8 повний сток. Ну але людина народилася з талантом безшабашної їзди )
Це відео я думаю вже майже всі тут бачили хоча б раз
камікадзе на дорогах загально користування...[цензура] треба таких...арматурним прутомmyzikk писав: Георгій це був і буде людина легенда, нажаль його більше немає з нами
Дивлюсь я ті відео і ледве стримую щоб не покрити матом покійника. Якщо дуже м'яко - виродок. Хай він хоч 100500 раз талановитий і легендарний, але іспалняти таке на дорогах де є безліч учасників дорожнього руху, багато з яких дуже не впевненно себе чують за кермом і зі страху що там щось запищало і засвистіло можуть або вдарити по тормозам або вельнути кермом і натворити біди... А ще на першому відео десь на 45-55 секундах видно як дорогу переходив мужик і мусів екстренно "прискоритись" щоб не попасти під колеса тої "легенди". А якби він зашпортався? Короче як дріфтер він канєшна маладец, але те, що його з нами нема - абсолютно логічно. Це мало рано чи пізно трапитись. А він робив все можливе щоб це трапилось рано.RomK0o писав:парні ,ви забули ,що 80% залежить не від авто ,а від майстерності
Як приклад 3.8 повний сток. Ну але людина народилася з талантом безшабашної їзди )
Це відео я думаю вже майже всі тут бачили хоча б раз
Повністю погоджуюсь, таким в якості покарання треба паяльною лампою до костей спалювати ноги чи рукиBohdan писав: Дивлюсь я ті відео і ледве стримую щоб не покрити матом покійника. Якщо дуже м'яко - виродок. Хай він хоч 100500 раз талановитий і легендарний, але іспалняти таке на дорогах де є безліч учасників дорожнього руху, багато з яких дуже не впевненно себе чують за кермом і зі страху що там щось запищало і засвистіло можуть або вдарити по тормозам або вельнути кермом і натворити біди... А ще на першому відео десь на 45-55 секундах видно як дорогу переходив мужик і мусів екстренно "прискоритись" щоб не попасти під колеса тої "легенди". А якби він зашпортався? Короче як дріфтер він канєшна маладец
вже забився?myzikk писав: Георгій це був і буде людина легенда, нажаль його більше немає з нами
вже напевно місяці два тому, але він був пасажиром в своїй машині, хапнули деревоApokalipsis писав:вже забився?myzikk писав: Георгій це був і буде людина легенда, нажаль його більше немає з нами
Danko писав: Наразі по машині БІДА СТРАШНА! Був на Consult компі... на BOSCH компі, датчики всі впорядку, всьо пляше, зняли форсунки, дросель, впуск весь розібрали, фосунки почистили, поміняли лямбду і ще куча над чим я працюю, але поки що без результатно, машина не їде, одні простріли в вихлопну...
ОСь відео -
http://vk.com/video14491784_166042779
http://vk.com/video14491784_166042778
айдийдиFikus писав: відео нема,ми такою хрєнню нестрадаємо
як як????більш менш нормальний??????!!!!!дядку та він в сотні разів мав більшу швидкість і кут ніж тиDanko писав: b_andriy, не про те відео йшла мова... а про біль-менш дріфт, який Льоша показав у неділю на арені...
а то пів п'ятака...
Дядя, ти не баклань мене вже так нагло і не перебільшуй вже так...Fikus писав: дядку та він в сотні разів мав більшу швидкість і кут ніж ти
Іван, ти виклав фото, а нам треба відеоDanko писав:Дядя, ти не баклань мене вже так нагло і не перебільшуй вже так...Fikus писав: дядку та він в сотні разів мав більшу швидкість і кут ніж ти![]()
Fikus, я не буду тобі відповідати на цей пост, щоб не сваритись з тобою... Просто скажу, що час покаже... Якщо б я мав змогу щось доказати, я б це вже 100раз зробив, але на разі у мене пусті слова... тому я тихенько розбераюсь із поломкою в машині, виїду на трек і підтверджу усі свої слова.
А фотки ж єb_andriy писав:б**ь в нього машина труїть не валить, звідки візьметься відео з дріфтом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей