Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДК (відео, обговорення)
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
иа зрозумійте ви ,що сильні поважають сильних, бидло поважає коли з ними поводяться відповідно,інакше розиови не буде, якщо ти будеш сидіти і пікати там щось ніхто тебе не послухає!
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ДК (відео, обговорення)
а опускатись до їхнього рівня нормально?Apokalipsis писав: бидло поважає коли з ними поводяться відповідно,інакше розиови не буде
A goal without a plan is just a wish
- Apokalipsis
- Ім'я:Ігор
cdrom, на війні не думають,думають до війни
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!
- mikenat
- Контактна інформація:
Не даю 100% що я правий, але....
Вчора бачив одного представника ДК (повторюю - 100% що це він дати не можу, але розмови, вимоги були типові для ДК. Також схожу людину я бачив у роліках ДК) на Науковій. П'яний як цап, чіплявся до усіх хто був у барі, навіть спробував затіяти драку з чужими для нього людьми, відмовлявся заплатити 40 (СОРОК!!!!) гривень за свій заказ, падав (добре що хоч нічого не розбив та не зламав). Кричав щось типу - покажіть мені закон по якому я маю вам платити... Тільки працівники охоронної фірми його трохи заспокоїли, але все одно він навіть до них ліз у драку, знімав окуляри та кричав - "А ну вдарте". А двоє зі сторони все це непотребство фіксували на відео.
Отакі виходки тільки добавляють мінусів всій діяльності ДК. Я особисто підтримую ідеї ДК по боротьбі з безпределом, але ніяк та ніколи не підтримаю деякі методи їх роботи. Так як і описану мною поведінку цієї людини....
Вчора бачив одного представника ДК (повторюю - 100% що це він дати не можу, але розмови, вимоги були типові для ДК. Також схожу людину я бачив у роліках ДК) на Науковій. П'яний як цап, чіплявся до усіх хто був у барі, навіть спробував затіяти драку з чужими для нього людьми, відмовлявся заплатити 40 (СОРОК!!!!) гривень за свій заказ, падав (добре що хоч нічого не розбив та не зламав). Кричав щось типу - покажіть мені закон по якому я маю вам платити... Тільки працівники охоронної фірми його трохи заспокоїли, але все одно він навіть до них ліз у драку, знімав окуляри та кричав - "А ну вдарте". А двоє зі сторони все це непотребство фіксували на відео.
Отакі виходки тільки добавляють мінусів всій діяльності ДК. Я особисто підтримую ідеї ДК по боротьбі з безпределом, але ніяк та ніколи не підтримаю деякі методи їх роботи. Так як і описану мною поведінку цієї людини....
mikenat,
У твоїй історії забагато "здається", якщо це правда то чому не зазняв на відео ???
а просто текст можна написати про будь що і будь кого...

У твоїй історії забагато "здається", якщо це правда то чому не зазняв на відео ???
а просто текст можна написати про будь що і будь кого...
- mikenat
- Контактна інформація:
Morozov, Я тому і пишу "здається" щоб не образити людей у тому випадку, якщо я не правий. Я не дам поки що гарантію що це люди з ДК. Але дуже схожа людина в окулярах частенько з'являється на роліках ДК (не Круглов - я його вже по голосу впізнаю). Окрім того одна з осіб що знімала відео дуже схожа на другого журналіста ДК (не Порада) у роліку що викладений на https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
Ну є в мене такий недолік - дуже погано запом'ятовую обличчя.
А про то, щоб самому знімати... Чесно кажучи - вчасно не подумав, а коли вже про це дійшло було пізно. Да і таке - якось получати ліктем у спину, заспокоювати людину без драки - воно якось не дуже сприяє папараційним намірам. Головне було щоб він нічого не накоїв та йому пику не натовкли (бажаючі були).
Ну є в мене такий недолік - дуже погано запом'ятовую обличчя.
А про то, щоб самому знімати... Чесно кажучи - вчасно не подумав, а коли вже про це дійшло було пізно. Да і таке - якось получати ліктем у спину, заспокоювати людину без драки - воно якось не дуже сприяє папараційним намірам. Головне було щоб він нічого не накоїв та йому пику не натовкли (бажаючі були).
просто потрібно викликати міліцію !mikenat писав: Да і таке - якось получати ліктем у спину, заспокоювати людину без драки - воно якось не дуже сприяє папараційним намірам.
якщо б це був хлопець із ДК то його охорона з радістю оформила і здала даішникам, а відповідно сьогодні про це вже написали у всіх змі Львова !
Тому 99,99% що тобі просто здалось...

- mikenat
- Контактна інформація:
Краще нехай так буде, ніж дійсно наговорити на невинуватих.Morozov писав: Тому 99,99% що тобі просто здалось...
Просто схожі обличчя, манера розмови - все дуже схоже.
А міліцію визивати - барменша сама не хотіла, я їй пропонував. А пізніше охорона прибула - вже просто смислу ніякого.
Ваговий комплекс на обїздній

продовження:
- mikenat
- Контактна інформація:
А хто ленту на ваги "зніс" ??Morozov писав: Ваговий комплекс на обїздній

-
- Ім'я:Назар
Я починаю скучати за інспекторами..., правда терпіння на таку довгу розмову без нецензурної лексики мене б скоріш всього не хватило.
mikenat писав: А хто ленту на ваги "зніс" ??

Незнаю, але там потрібно знести весь комплекс із цими слаборозумними ваговщиками і даішниками які їх прикривають !
Якими потрібно бути придурками щоб розкласти вагу посеред дороги ?
- mikenat
- Контактна інформація:
На "полосі розгону"Morozov писав: Якими потрібно бути придурками щоб розкласти вагу посеред дороги ?

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
- Thug
pikach00, дурачки
Думаю, подібної фігні зараз буде більшати. Щоб показати ЄС які ми дикуни

Думаю, подібної фігні зараз буде більшати. Щоб показати ЄС які ми дикуни
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
A goal without a plan is just a wish
До приїзду ДК Віталіно, погрожували арештмайданчиком, протоколом за відсутність посвідчення водія 850гр і ще одним протоколом за відсутність свідоцтва про реєстрацію ще 850 гр !!!
от так намагались розвести громадян Білорусії наші доблесні, а тут обламалось, один протокол на 425 гр як того вимагає закон.
от так намагались розвести громадян Білорусії наші доблесні, а тут обламалось, один протокол на 425 гр як того вимагає закон.
таку фразу потрібно говорити всім даішникам, може будуть трохи боятись братитут зараз буде їхати мій знайомий і буде пропонувати вам хабар, такщо дивіться не попадіться
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей