Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
відправлення товару "Нова Пошта "
- zinkevych
- Ім'я:Zinia
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
scrap, а звідки твій однофамілець мав номер декларації?
Виїзна діагностика авто (073)808-74-88 ZinCar
- bossjara
- Ім'я:Антон
- Номер:59105TC
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
Re: відправлення товару "Нова Пошта "
zinkevych,
scrap писав: і СМС йому відправили на зовсім інший № телефона.
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544
-
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 9 рази
Йому прийшла СМС на мобільний, наразі ще не відомо де помилка - чи відправник наплутав чи оператор, ще була заява про зміну складу отримання і ...недавно виявилось і мобільного номеру (і знов з помилкою, але в 1 цифру), наразі чекаю скану ТТП від відправника (мотивує тим, що відправляв курєр і ще не привіз).
- baramelik
- Ім'я:Володя
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- при видачі товару (якщо видається згідно правил) вони переписують паспортні дані. Тому, якщо його попросили, думаю віддасть бо інокче його можуть вичислити відповідні "органи"scrap писав: вчора мій планшет віддали однофамільцю.... і СМС йому відправили на зовсім інший № телефона. А мені сказали, що ПОПРОСИЛИ його повернути і він віддасть за дня 2. Почали спихати на відправника, що він не вписав мобільний (хоча без нього не приймають товар). ...
- питання шо той пацкуда прийшов і взяв, замість того щоб признатись чесно. За таке можна копнути в сідалище раз-два...
- через посередника? шось я не вкурсах шо НП працює з узкоглазими братьямі напряму...scrap писав: там предоплата...бо їхав з Китаю
- zinkevych
- Контактна інформація:
bossjara, scrap,
в смс від НП пишуть від кого, коли, куда, але ж самого номера ТТН нема!
без номера ТТН від її б не зміг забрати
хіба відправник вислав номер декларації тіпу смс-кою сам
+ і тобі, але той однофамілець раніше прийшов
в смс від НП пишуть від кого, коли, куда, але ж самого номера ТТН нема!
без номера ТТН від її б не зміг забрати
хіба відправник вислав номер декларації тіпу смс-кою сам
+ і тобі, але той однофамілець раніше прийшов
- baramelik
- Контактна інформація:
вже єzinkevych писав: в смс від НП пишуть від кого, коли, куда, але ж самого номера ТТН нема!
-
товар їхав до відправника, а предоплата, тому що він замовлявbaramelik писав: - через посередника? шось я не вкурсах шо НП працює з узкоглазими братьямі напряму...
- baramelik
- Контактна інформація:
тут ситуація двояка:
- з власного досвіду знаю, якщо я відправляю вантаж і НЕ знаю номера отримувача, я вказую свій власний і коли мені приходить смс про доставку, я звоню (або звязуюсь якось альтернативно) людині отримувачу.
- тому або відправник (я так зрозумів посередник, між scrap, і дєдушкой Ляо) невірно (?) вказав номер телефону та ще й так, що він зпівпав з номером однофамільця (!! підсмерджує аферою) то це суто вина відправника. НП відмажеться в тому випадку, бо єдиний номер по якому ідентифікується людина в їх базі - мобилька.
- гляньте на декларацію, якщо номер типу 20 ХХХХ ХХХХ ХХХХ - це інтернет накладна, відправник сам (і свідомо) вписує всі дані через сві аккаунт на сайті НП). Якщо декларація типу 59 ХХХХ ХХХХ ХХХХ то номер набирає оператор НП і в тому випадку, якщо він відрізняється на одну (співзвучну) цифру і ще й співпадають ПіБ власника (обще фантастика) то тут ще можна шось сваритись з НП.
- но самий той варіант - вичислити щасливого власника планшета і "віджати" його по гарячих слідах...
- з власного досвіду знаю, якщо я відправляю вантаж і НЕ знаю номера отримувача, я вказую свій власний і коли мені приходить смс про доставку, я звоню (або звязуюсь якось альтернативно) людині отримувачу.
- тому або відправник (я так зрозумів посередник, між scrap, і дєдушкой Ляо) невірно (?) вказав номер телефону та ще й так, що він зпівпав з номером однофамільця (!! підсмерджує аферою) то це суто вина відправника. НП відмажеться в тому випадку, бо єдиний номер по якому ідентифікується людина в їх базі - мобилька.
- гляньте на декларацію, якщо номер типу 20 ХХХХ ХХХХ ХХХХ - це інтернет накладна, відправник сам (і свідомо) вписує всі дані через сві аккаунт на сайті НП). Якщо декларація типу 59 ХХХХ ХХХХ ХХХХ то номер набирає оператор НП і в тому випадку, якщо він відрізняється на одну (співзвучну) цифру і ще й співпадають ПіБ власника (обще фантастика) то тут ще можна шось сваритись з НП.
- но самий той варіант - вичислити щасливого власника планшета і "віджати" його по гарячих слідах...
- zinkevych
- Контактна інформація:
baramelik, щойно провірив смс-ки, нема номеру ТТН в жодній
- bossjara
- Контактна інформація:
та ну? давно НП користувався?zinkevych писав: в смс від НП пишуть від кого, коли, куда, але ж самого номера ТТН нема!
а чо ви всі такі однозначні. я конєшно не захищаю, і не відмазую, але допустімо таку ситуацію...baramelik писав: питання шо той пацкуда прийшов і взяв, замість того щоб признатись чесно
ну не знав він шо там, прийшла смс - приїхав отримав, потім відкрив - х.з. шо за н..х... тут подзвонили з НП - помилка. ну і к..й з вами - віддам. Але це ж не означає що він має кинути всі свої справи і везти товар одразу віддавати. сказав 2 дні, значить треба почекать 2 дні...
я кагбе в теорії - мені наприклад багато посилок різних приходить, і я не завжди знаю що і звідки їде, і навіть коли відкриваю вантаж - не одразу розумію що це, де і кому. І якби мені попав чужий вантаж я б звичайно віддав,але не побіг би впершу чергу везти його власнику - зацікавлена сторона має проявити ініціативу. Чого самому не подзвонити до того тіпа? НП телефон не дає?
- bossjara
- Контактна інформація:
zinkevych, скажи свій номер, я тобі перешлю з ттн, якщо сумніваєшся не перешлю - потер всі 

- baramelik
- Контактна інформація:
- коли маєш дофіга посилок (відправка / отримання) то вже хоча б спинним мозком памятаєш від кого має прийти. відправник в смс також вказується. тому в "запареність" рецепієнта я не вірю. скоріше за все - цікавість...bossjara писав: ну не знав він шо там, прийшла смс - приїхав отримав,
- та ну... !!!bossjara писав: навіть коли відкриваю вантаж - не одразу розумію що це, де і кому.

- ну так... тут без альтернатив :)bossjara писав: зацікавлена сторона має проявити ініціативу
- може тупо сімку викинутиbossjara писав: Чого самому не подзвонити до того тіпа? НП телефон не дає?

- та мені також якось пофіг, просто прокручуєм людині всі можливі варіантиbossjara писав: я конєшно не захищаю, і не відмазую

- gribkoff777
- Ім'я:Тарас
- Номер:BC ☻ AA
- Контактна інформація:
AntikvAr писав: gribkoff777, нема вже давно такого поняття як страхывка, э - оголошена вартысть
я це і мав на увазі

Хочеш миру - готуй Parabellum
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
є, минулого тижня точно вже було в смс-ках номери ТТН.zinkevych писав: щойно провірив смс-ки, нема номеру ТТН в жодній
Sad, but true.
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Так як Новою поштою відправлю щодня товар трохи і я напишу..
1.СМС приходить із номером декларації, таке вже більше ніж 6 місяців.. це 100%
2. scrap тобі відправник дав номер декларації?? смс так розумію прийшла але товар прийшов не на той склад?? твої дані усі правильно вказав відправник - тел.,ПІБ.. ??
3.Якщо людина забрала твій вантаж, то перше що ти робиш пишеш заяву..далі у них є така штука як "Гарячя лінія" Діє дуже швидко і тягла дістають усі від оператора до керівника відділення..
4.На у сіх складах є камери і визначити хто саме забрав не проблема
5.При отриманні товару - ти показуєш паспорт або права. тому дані отримувача є у них 100%
6.Є ще варіант. що це постійний клієнт - тоді документи він не показує але це буде видно на відео..
Я сьогодні спілкувався із керівником, який відповідає за область - він зразу ж сказав писати заяву і дзвонити на лінію..
П.С. ще варіант, що вони того чудіка не знайдуть.. тоді тобі вернуть гроші на які був застрахований товар.. якщо там мінімалка, то печаль

1.СМС приходить із номером декларації, таке вже більше ніж 6 місяців.. це 100%
2. scrap тобі відправник дав номер декларації?? смс так розумію прийшла але товар прийшов не на той склад?? твої дані усі правильно вказав відправник - тел.,ПІБ.. ??
3.Якщо людина забрала твій вантаж, то перше що ти робиш пишеш заяву..далі у них є така штука як "Гарячя лінія" Діє дуже швидко і тягла дістають усі від оператора до керівника відділення..
4.На у сіх складах є камери і визначити хто саме забрав не проблема
5.При отриманні товару - ти показуєш паспорт або права. тому дані отримувача є у них 100%
6.Є ще варіант. що це постійний клієнт - тоді документи він не показує але це буде видно на відео..
Я сьогодні спілкувався із керівником, який відповідає за область - він зразу ж сказав писати заяву і дзвонити на лінію..
П.С. ще варіант, що вони того чудіка не знайдуть.. тоді тобі вернуть гроші на які був застрахований товар.. якщо там мінімалка, то печаль

- bossjara
- Контактна інформація:
я разів 10 в місяць купую товар в людей мені не знайомих... і деколи навіть не маю поняття звідки він їде... от явний приклад - купляли рідкісний сенсор форумчанину через аукро - в оголошенні вказано донбас і платив якомусь мужику - посилка прийшла від баби з кривого рогу. Я їхав забирати - навіть не знав шо то взагалі.baramelik писав: коли маєш дофіга посилок (відправка / отримання) то вже хоча б спинним мозком памятаєш від кого має прийти
ну знову таки - в мене в день через мене і колег проходить декілька позицій товару, про замовлення яких і призначення - вони ні сном ні духом... вже потім розбираємось шо кому куди...baramelik писав: та ну... !!! . уявляю як він відкриває, втикає на планшет і не доганяє коли це він встиг...
тому якби мені прийшов якийсь планшет - я б без задньої думки його отримав, аот вже коли б вияснив(десь на наступний день) що він не мій - тоді б думав як вернути власнику. АЛЕ - я б сам не повіз його - власнику треба - хай сам приїжджає, або щемить НП шоб курєра прислали
-
Планшет однофамілець віддав, сказали що можна йти забирати.
Номер декларації емейлом, СМС не прийшла мені, вона прийшла іншому отримувачу. Помилка НП - після за’яви про зміну складу вони не внеслм № моб.телефону (але і він був з помилкою на 1 цифру - помилка відправника) в СМС розсилку. Тому я розумію було так: при відправці курєр і оператор оформили на отримувача, який був в базі з своїм телефоном(не я), через деякий час курєр розуміє що не тому відправляють, вертається пише заяву на зміну складу і виправляє телефон (помиляється на 1 цифру) а НП не вносить змін в розсилку СМС і вони повідомляють іншого "мене" на початково внесений телефон.andrew писав: 2. scrap тобі відправник дав номер декларації?? смс так розумію прийшла але товар прийшов не на той склад?? твої дані усі правильно вказав відправник - тел.,ПІБ.. ??
- andrew
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
Ну тут тупанув відправник.. але...
коли ти відправляєш товар, перше що питають номер телефону..а вже тоді, якщо підтягнуло дані уточнюють їх із тими даними, які має відправник..
в них все зав'язане на телефоні..
як така катавасія могла статись х.з.
коли ти відправляєш товар, перше що питають номер телефону..а вже тоді, якщо підтягнуло дані уточнюють їх із тими даними, які має відправник..
в них все зав'язане на телефоні..
як така катавасія могла статись х.з.
-
- Ім'я:Тарас
- Подякували: 11 рази
- Контактна інформація:
andrew, не все -- в мене були випадки, що базу плющило і всі дані були вірні, а смс приходили іншим людям, з таким самим призвіщем і на інші склади, хоча ще ніразу не тому не віддали ))
- mister_X
- Ім'я:Юра
добре, що вернули девайс :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей