він легший від м20в27, тому так.andriy320e30 писав: алюмінєвий м52 рулиться круто
Е-30 розрахована під старі 6 банякові мотори з чавунними блоками, тому з новими легкосплавними їй буде дуже не зле, навіть якщо в двигуні більше циліндрів ніж у стоку
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
він легший від м20в27, тому так.andriy320e30 писав: алюмінєвий м52 рулиться круто
я не "кільцевик"Stuff писав: що 2,8 е30 не дуже для рульожки крутої підходить...
для дріфту треба момент.щоб мотор небув завжди на повні нагрузці.ми знаєм шо в дріфтові ніссани люблять ставити американські в8. а драг кольцо то вже інша справа там треба найти балансAnGeL писав: ну і про момент, хватить його возвишати над всія характеристиками,
так хто ця людина яка ставила і юзала м52в28 в е30? Хватить говорити догадкамиAnGeL писав: он бачиш знаю людину яка ставила і знаю людину в якої була така машина
той мотор 90 року, а ти мені проAnGeL писав: 300 сил з v8 то мало..
AnGeL писав: зараз
маркетологи думали головю а не дупою, бо наприклад в той час мати під капотом великого седана класу е-38, чи в140 в8, який звучить і плавно працює було престижніше ніж викручувати матку в турбо 1.8 наприклад..... зараз помінялись пріорітети, беруть курс на економію, гібридизацію, тому форд робить ставку на малообємні мотори з турбо технологіями......кину ще 5 коп, за що люблю шведів, бо вони ще в кінці 80-х ставили в серійні машини турбо і добре передбачали що за цим майбутнє......AnGeL писав: вже ж міліон прикладів наводив, де пакети молока які крутяться в космос, рвуть той момент на тряпки.
тут ставили м50б25. а не м52 .Остап напевно перепутав а то різниця дуже великаT5-R писав: Хватить говорити догадками
та він "без руля" в тих моторахandriy320e30 писав: Остап напевно перепутав а то різниця дуже велика
колись є30м3 була еталоном в кільцевих перегонах з мотором с14 вага якого десь як м52. в україні кільцеві перегони нерахую бо їх як таких і немаStuff писав: думаю що 2,8 е30 не дуже для рульожки крутої підходить...![]()
Так я я мабуть один хто тут на такій машині їздив, то мушу засвідчити що ти пишеш чєпухуAnGeL писав: але тут люди засвідчать що та сама е30 вже з 2,8 недуже хоче повертати,
Можеш розслабитися, Дзира не М52 ставив.AnGeL писав: T5-R, он бачиш знаю людину яка ставила і знаю людину в якої була така машина
там без варіантів м52 онлі, таке має знати кожен японодротAnGeL писав: Я написав про обєм 2.8 не уточняючи який точно там двигун був
провіряв на своїй .ставив м30 управління було ужас
так шо я вже як мінімум знаю одну людину яка ставила і їздила, не то що бачила м30andriy320e30 писав: чугунний м30 недуже я ставив.
м20- 2.7 ета 130сил .низькооборотистий на американський ринок.AnGeL писав: шо в Дзири за 2.8 стояв я незнаю
ти би як перевізся на є30м52б28 сказавби шо турбо то [цензура]AnGeL писав: я ж всеодно не знав шо там, м30, чи м52
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей