Thug ваще то не прав, бо не всі досвідчені водії, і вони можуть рушати повільно...Felix писав: Єдине з чим я з тобою згідний в більшості - так це в тому, що на світлофорах реально могли б швидше рухатися
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Виродки на дорозі
- telko
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
- Thug
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Виродки на дорозі
telko, я завжди підозрював, що навколо 99% недосвідчених водіїв-початківців 

- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
+1.Це найчастіша причина корків.Самого бісять такі їздуни.Він виїде,бачачи,що не встигає і стоїть собіugine31 писав:мене ше дуже пре, коли довбні вилізають на перехрестя, якщо воно забите і утворена пробка. поф, зелений же горить, тре їхати, блеаць![]()
а як я не їду і чекаю шо б трохи корок роз'їхався, то ті довбні ше фафакають
- Thug
telko, от тільки що їду по Науковій, доїжджаю до світлофора.
У лівій смузі октавія а5, в середній жигуль 2107, у правій ноут.
Судячи з того, що жоден не саізволіл стати за кимось, щоб залишти хоч одну смугу вільною - кожен з них мніт себе драг-рейсером.
Питання - за ким стати, хто дійсно поїде швидше?
Я люблю нетрадиційні рішення - стаю в середню, за жигулем.
Вмикається зелене. Всі рушають в дохлому темпі. Жигуль виривається на пів корпусу вперед на нішутачних скарастях в районі 20 км/год, далі октавія його настігаєт.
Нууу, думаю, щя октавія згадає про другу передачу і його якось випередить, перелаштовуюся за нею в ліву - ніфіга, далі всі троє їдуть рядом, перекривши дорогу.
Врешті, несподівано ноут у правій чи затупив, чи зрозумів, що якось це по-придурашеному, відстає. Ну я хвать у праву і випереджати (вони встигли розігнати до самашедших 40 км/год)
Тільки я випередив жигуля, розігнався до 70-80, як октавія з криками банзай починає ломитися вперед, мене випереджаючи (так на око, він до 90-100 притопив). Чи то він згадав, що у нього є ще передачі в запасі, чи принцип "ні пяді врагу!" спрацював?
От натурально такі ідіоти дістають. Постійний вибір - або тошни за ними 40 км/год, або мечися як угарєлий, щоб влізти при першій можливості між ними і далі нормально їхати
Ну ок, не хочеш ти їхати швидко - не вмієш, бензин економиш, не поспішаєш - нафік усі смуги займати, нафік намагатися стати у вільну смугу на світлофорі? Абичне жлобство
У лівій смузі октавія а5, в середній жигуль 2107, у правій ноут.
Судячи з того, що жоден не саізволіл стати за кимось, щоб залишти хоч одну смугу вільною - кожен з них мніт себе драг-рейсером.
Питання - за ким стати, хто дійсно поїде швидше?
Я люблю нетрадиційні рішення - стаю в середню, за жигулем.
Вмикається зелене. Всі рушають в дохлому темпі. Жигуль виривається на пів корпусу вперед на нішутачних скарастях в районі 20 км/год, далі октавія його настігаєт.
Нууу, думаю, щя октавія згадає про другу передачу і його якось випередить, перелаштовуюся за нею в ліву - ніфіга, далі всі троє їдуть рядом, перекривши дорогу.
Врешті, несподівано ноут у правій чи затупив, чи зрозумів, що якось це по-придурашеному, відстає. Ну я хвать у праву і випереджати (вони встигли розігнати до самашедших 40 км/год)
Тільки я випередив жигуля, розігнався до 70-80, як октавія з криками банзай починає ломитися вперед, мене випереджаючи (так на око, він до 90-100 притопив). Чи то він згадав, що у нього є ще передачі в запасі, чи принцип "ні пяді врагу!" спрацював?
От натурально такі ідіоти дістають. Постійний вибір - або тошни за ними 40 км/год, або мечися як угарєлий, щоб влізти при першій можливості між ними і далі нормально їхати

Ну ок, не хочеш ти їхати швидко - не вмієш, бензин економиш, не поспішаєш - нафік усі смуги займати, нафік намагатися стати у вільну смугу на світлофорі? Абичне жлобство

- borodatos
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
Thug, на 100% згідний.З опису канєшна поржав,але в реальності так воно і є.Якщо починаєш випереджати якогось мєдлєнно повзучого лося,як він за секунди перетворюється в низьколетящий драгстер,якому вже [цензура] на правила,головне що він всеодно буде першим.Деколи дуже ржачно,коли такі нариваються на дайців з радаром.В такому випадку я з радісною міною бібікаю в догонку 

- Thug
borodatos, так опис - реальні події 40 хвилин тому. І так щодня.
Це я вже мовчу про 20-30 річні корчі, котрі люблять вилізти в ліву смугу і тупити, розсипаючись на ходу, бо "мені тамкайво за 1500 метрів повертати!", про курок на маленьких червоних машинках, котрі їздять тільки в лівій смузі (бо в правій чомусь страшно), і при тому пашталакають по телефону
Це я вже мовчу про 20-30 річні корчі, котрі люблять вилізти в ліву смугу і тупити, розсипаючись на ходу, бо "мені тамкайво за 1500 метрів повертати!", про курок на маленьких червоних машинках, котрі їздять тільки в лівій смузі (бо в правій чомусь страшно), і при тому пашталакають по телефону

- cdrom
- Ім'я:Роман
- Контактна інформація:
Thug, злі ви.
От в мене дружина недавно почала їздити за кермом. І коли їй потрібно буде повернути ліворуч за кілька перехресть, то вона не завжди тікає у праву смугу, а потім назад, оскільки потім ніхто не хоче пропустити. На жаль...
Мені здається, що хто дуже спішить - правою можуть об'їхати (добре коли ще не підріжуть, а то зрідка і такі попадаються).
Ваажаєш це капєц поганою поведінкою на дорозі?
От в мене дружина недавно почала їздити за кермом. І коли їй потрібно буде повернути ліворуч за кілька перехресть, то вона не завжди тікає у праву смугу, а потім назад, оскільки потім ніхто не хоче пропустити. На жаль...
Мені здається, що хто дуже спішить - правою можуть об'їхати (добре коли ще не підріжуть, а то зрідка і такі попадаються).
Ваажаєш це капєц поганою поведінкою на дорозі?
A goal without a plan is just a wish
- borodatos
- Контактна інформація:
Пора створювати Народну автомобільну Дружину,які зможуть на рівні з ДАЇшниками шпіляти таких порушників 

- Thug
Ми справедливіcdrom писав:Thug, злі ви.
Значить їй треба більше практикуватися коли на вулицях мало машин. Її і не має ніхто пропускати - вона ж не царських кровей. Такий же водій, як і інші.cdrom писав: От в мене дружина недавно почала їздити за кермом. І коли їй потрібно буде повернути ліворуч за кілька перехресть, то вона не завжди тікає у праву смугу, а потім назад, оскільки потім ніхто не хоче пропустити. На жаль...
Якщо не виходить перелаштуватися перед поворотом - то це проблема у її орієнтації на дорозі і брак досвіду. Тренування і практика у час, коли вона нікому не заваджатиме (вихідні чи вечірні години) мали б допомогти. Але вона не буде цього робити, бо це ж треба час мати і бажання. Та й навіщо? Не трамваї - об'їдуть!
Я і об'їду правою. Якщо у правій не буде паралельно тупити ще один хтось, хто боїться передачі перемикати і педальки тиснути.cdrom писав: Мені здається, що хто дуже спішить - правою можуть об'їхати (добре коли ще не підріжуть, а то зрідка і такі попадаються)
Капєц погано - це їхати п'яним, зигзагами і по зустрічній. Тут же - абичне папустітєльство - "я ж початківець, я ж дєвочка, невже важко потерпіти?" і т.п. Це не капєц погано, але все ж поганоcdrom писав: Ваажаєш це капєц поганою поведінкою на дорозі?

Все написане - без намагання образити. Просто пояснюю свою точку зору
- telko
- Дякував (ла): 55 рази
- Подякували: 41 рази
Ну так вони теж учасники руху, і їдуть по пдд... Якщо говорити про повагу на дорозі, то вони конєшно гумові шарікиThug писав: от тільки що їду по Науковій, доїжджаю до світлофора...

- Thug
telko, так от у тому то і справа - ніякої поваги. Вступитися - то корона впаде з голови
Ну і крім того, кожен сам сєбє на умє. Я їду як хочу, а за мною хоч трава не рости

Ну і крім того, кожен сам сєбє на умє. Я їду як хочу, а за мною хоч трава не рости

- borodatos
- Контактна інформація:
cdrom, походу правила для всіх одні.Якщо помиляюсь - поправ мене.Але якщо кожен так буде вважати що має право їздити як заманеться,бо:не пропускають,досвіду бракує і т.д. то буде на дорогах повний хаос.Він у нас і так практично всюди,але деякі водії всеж намагаються їздити правильно.Так навіщо додатково створювати незручності іншим?Якщо я не встиг перестроїтись в інший ряд з якихось причин,я не буду хамити як деякі,а проїду до наступного перехрестку,де дозволено розвернутись і повернусь туди,куди требе без усіляких напрягів.
- Thug
borodatos, до речі, таке враження, що проїхати до наступного перехрестя - це капєц яка ганьба для більшості 

- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
То ще нормальноcdrom писав: От в мене дружина недавно почала їздити за кермом. І коли їй потрібно буде повернути ліворуч за кілька перехресть, то вона не завжди тікає у праву смугу, а потім назад, оскільки потім ніхто не хоче пропустити. На жаль...

З того часу я боюсь маленьких червоних машинок

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- cdrom
- Контактна інформація:
Thug, не ображаюсь :)
вчиться потрохи. Якраз літом машин мало було, і на вихідних. Вже відчутно прогрес, я тішусь :) Я не кажу, що вона завжди в лівій і тошнить 20км/год, але зі світлофору деколи стартує не так, як ти і т.п.
Я просто закликаю до розуміння
вчиться потрохи. Якраз літом машин мало було, і на вихідних. Вже відчутно прогрес, я тішусь :) Я не кажу, що вона завжди в лівій і тошнить 20км/год, але зі світлофору деколи стартує не так, як ти і т.п.

Я просто закликаю до розуміння
- Thug
cdrom, та я не в претензії. Нервую тільки коли нема як об'їхати. Ну або коли хтось з телефоном біля вуха тупить. Тут я вже за себе нєатвєчяю - можу вчинити неадекватні дії 

- cdrom
- Контактна інформація:
ще зауважив, що у місті деколи має значення те, на якій ти машині. Коли у мене була 2106 - я звик рухатись у правій смузі, і з лівої відразу коли була можливість, тікав вправо. Коли сів на шефа ауді - вів себе на дорозі так само. І навіть коли тікав вправо і їхав не швидко, то деякі іно їхали таким же шляхом за мною. В той час, коли жигуля всі старались випередити при першій ж можливості. Так само і пропустити, коли ти в лівій їдеш на жигулю, хочуть не всі 
Thug, і ін. на іно, вас теж не всі пропускають, але були б ви на гіршій машині - була б ще більша пічалька

Thug, і ін. на іно, вас теж не всі пропускають, але були б ви на гіршій машині - була б ще більша пічалька

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
В мене жінка стартує з криком "БАНЗАЙ"cdrom писав: але зі світлофору деколи стартує не так, як ти

"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
- Thug
Ну та ще рік тому їздив на гірші машині і не відчував проблем. Не в машині справа, а у тому, щоб їхати так, щоб не виникала потреба у тому, щоб хтось пропустив.cdrom писав: Thug, і ін. на іно, вас теж не всі пропускають, але були б ви на гіршій машині - була б ще більша пічалька
І зараз, якщо включу поворот і буду тупити при перелаштовуванні, чекаючи, що пропустять міг би довго чекати. Бо люди як тільки бачать, що хтось хоче влізти - переважно не впускають. Тут треба тільки на себе розраховувати, а не на милість оточуючих

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей