pierce писав: ну шо важко включити ближнє???

бляха може я й дурний, але я круглорічно їжджу з ближнім, ну а в дуже ясну погоду лиш габарити+туманки

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
pierce писав: ну шо важко включити ближнє???
а з туманками це норм їздити в ясну погоду ?killawatt писав:pierce писав: ну шо важко включити ближнє???попробуй втовкмач то їм
![]()
бляха може я й дурний, але я круглорічно їжджу з ближнім, ну а в дуже ясну погоду лиш габарити+туманки
Nazarini писав: а з туманками це норм їздити в ясну погоду ?
Викрути собі одну свічку, бо твоя зінка за скоро їздитьThug писав: Деее??? Де ті всі зі срачкою? Мені вічно попадаються тільки такі, що рушають як обісрані
Не ланоси, а взагалі всі. Де за цикл зеленого могло б проїхати 10 машин - проїжджає 5
Во, +млн.ugine31 писав:
на рахунок сьогодні. дощ ібаше, по бокових дзеркалах машину без фар легко можна не помітити. ну шо важко включити ближнє??? вкурвило
telko писав: Викрути собі одну свічку, бо твоя зінка за скоро їздить
я думаю, що в такому випадку винний може подати в суд на тих хто там знаки розставляє (хто знаки ставить?) за дезінформацію і спричинення аварійної ситуаціїtopper писав: Той шо їхав проти шерсті каже: зі сторони заїзду з мого боку не було знаку! В рез-таті винен водій, що їхав по-правилам
Sally писав: то імхо по наших дорогах то є знущання з себе і з машини мати машину, яка так швидко розганяється, бо завжди хочеться вижати з неї, що вона може, але в нас нема на то умов. тому я маю таку машину, з якої я можу вижати все що вона може і умов дофіга
+1Liuskywalker писав: всьо, ппц. Моск вивихнутий
ггVkfm писав:killawatt, ти так спокійно і врівноважено говориш з відіями-порушниками! Треба брати приклад, бо у мене майже завжди получається з триповерховими криками....
я тобі більше скажу-від завтра почнеться, бо люди поприїзжали вже з відпусток і тре їхати на роботу, а дороги так і не відкрилиmister_X писав:ugine31, :)є таке
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей